Royal Canin kattemad

Royal Canin Kattefoder

Royal Canin er grundlagt af en fransk dyrlæge Dr. Jean Cathary, med målet om at skabe en bedre verden for kæledyr, ved at skubbe grænserne for ernæring. Virksomheden har eksisteret i mere end 50 år og er en afdeling af Mars Petcare. I et tæt samarbejde med dyrefagfolk som opdrættere og dyrlæger undersøges dyrenes alder, livsstil, størrelse, race, følsomhed og aktivitetsniveau gennem videnskab og observation, med henblik på at producere kost, til hvert kæledyrs specifikke behov.

Royal Canin har skræddersyet foder til din kat

Det siges at katte altid lander på 4 ben, men en kat ikke bare en kat. Derfor kan du med foder fra Royal Canin vælge det foder som passer til netop din kat. Royal Canin har undersøgt den specifikke formel af foder som passer til din kat, både når det kommer til fordøjelse og spiseadfærd. Derfor er foderpillerne tilpasset din kats ernæringsbehov både i form og struktur af foderpillen. For dig som katteejer betyder det, at du med ro i sindet kan foder din kat med et fuldstændigt afbalanceret udvalg af næringsstoffer og aminosyrer målrettet din kats sundhed og opretholdelse af en sund muskelmasse.

Foderprøver og smagsgaranti – Royal Canin kattemad

Hos Miljøfoder har vi ikke foderprøver, men vi ved godt hvor træls det er at stå med en hel sæk nyindkøbt kattefoder, som katten ikke vil spise. Vi tilbyder derfor smagsgaranti på Royal Canin. I praksis betyder det, at du med ro i maven kan bestille foder hos os. Kommer du i den uheldige situation af din kat ikke kan lide fodret og har du mere end 75 % tilbage i sækken, tager vi sækken retur. Obs. Du skal selv stå for fragtomkostninger for returnering af fodersækken. Det er ligeledes vigtig du returnere varen hurtigst muligt. Vi hjælper meget gerne med vejledning til valg af et andet foder, som kunne falde bedre i din kats smag.

Royal Canin kattefoder produkter

Med Royal Canin kattemad giver du din kat mulighed for sund kost der har fokus på ernæringsmæssige forhold, så din kat kan trives i alle faser af dens liv. Produkterne fra Royal Canin er baseret på din kats alder, størrelse og race. Det betyder du kan vælge mellem 3 aldersopdelinger Killing, voksen og 7+. Vi anbefaler din killing får foder målrettet killinger til den er 1 år gammel. Din kat kan fodres med voksen foder resten af sit liv, eller du kan gå over i et 7+ foder. Hvilket foder du vælger afhænger fuldstændig af din kat, hvor frisk den er, og om den har tendens til overvægt.
Når din kat er aldersbestemt kan du vælge ud fra race af din kat eller ud fra kattens behov. Royal canin har følgende tørkost racekattefoder: Sibirisk skovkat, Sphynx, Maine coon, Bengal, British shorthair, Norsk skovkat, Perser og Ragdoll. Du finder desuden også 3 produkter vådfoder til følgende racekatte: Main Coon, British Shorthair og Perser.
Royal Canin har også en bred spektre af produkter målrettet din kats behov, selv om du ikke har en racespecifik kat: Her kan du vælge mellem drægtig og diegivende kat, steriliseret, indendøre kat, hårboller og vægthåndtering.
Da vi hos Miljøfoder ikke har alle Royal Canin kattefoder produkter i sortiment, kan du opleve ikke at finde den specifikke foder du søger, kontakt os gerne herom.

Royal Canin kattefoder pakning

Royal Canin har foruden deres tørkost, også en række vådkost til din kat, som på niveau med tørkosten er målrettet den enkelte kats ernæringsbehov. Vådfodret er pakket i æske hvor du får 12 brev vådkost a. 85 gram.

Tørkosten kommer i poser med smart selvluk. Dette holder på næringsindholdet i fodret, og er derfor med til at holde fodret friskt i længere tid. Tørkost er som chips, står posen åben bliver pillerne kedelige, og du kan meget vel komme ud for din kræsne kat, får mindre lyst til at spise det. Pakningen til katte kommer i varierende størrelse alt efter hvilket produkt du vælger.

Hvorfor har vi valgt at være forhandler af Royal Canin kattefoder

Vi er hos Miljøfoder glade for at kunne tilbyde Royal Canin kattefoder til vores kunder. Vi har valgt at forhandle Royal Canin fordi de er et af de førende mærker på markedet som kan tilbyde så specifik specialfoder. Royal Canin har ikke blot lavet specialfoder, men nøjsomt udviklet foderet i samarbejde med opdrættere og dyrlæger, for at nå så tæt på det bedst egnet foder til lige præcis din kat.

Det kan virke lidt som en jungle at finde ud af, hvilket foder du skal købe til din kat, der er mange smagsvarianter, størrelser af foderpiller, og ikke mindst svinger sammensætningen af foderet og prisen enormt. Med Royal Canin kan du vælge det foder som passer til din race kat, eller du kan vælge efter alder og størrelse. Er du stadig i tvivl om hvilket foder der vil egne sig bedst, står vores medarbejdere altid klar til at vejlede dig, så du får det rette foder til netop din kat.

Se hele vores udvalg af vådfoder og tørfoder til katte.

Royal Canin bidrager til bæredygtighed

Royal Canin er en kæmpe virksomhed, som operer på mere end 100 markeder. De har over hele kloden ca. 7800 medarbejder herunder 500 dyrlæger og ernæringseksperter. Foruden dette administrerer de 16 fabrikker over hele kloden, 1 forsknings- og udviklingscenter, 2 innovationscentre og 4 laboratorier. Virksomheden fremskynder bæredygtig praksis, især med hensyn til ansvarlig sourcing, emission og affaldsreduktion og brug af bæredygtig emballage.

;