Havens hestefoder

Hestefoder i store portioner til større hestehold

Havens er billigt hestefoder i høj kvalitet, der med fordel kan bruges i større hestehold, rideskoler, stutterier og lignende. Flere af typerne er pelleterede, hvilket også gør hestefoderet velegnet til foderautomater.

Havens hestefoder er et hollandsk hestefoder med mange år på bagen og har derfor årevis erfaring i fodring af heste. Havens anvendes i store dele af Europa, og har flere gnge været foderleverandør til VM. Faktisk fodres hestene på det hollandske landshold også med Havens hestefoder. Det er din garanti for et hestefoder af premium kvalitet til dit hestehold.

Bemærk at Havens hestefoder leveres i sække med 20 og 25 kg, hvor mange andre typer hestefoder kun indeholder 15 kg.

Heste bør fodres med kvalitets foder

Har du en avlshoppe, der skal ifoles er det vigtigt at foderet støtter op om en høj frugtbarhed, så hun ifoles hurtigst muligt. Havens Ferto-LAC er et pelleteret fuldfoder til avlshopper og avlshingste, der understøtter en høj fertilitet i dine avlsdyr og sikrer, at føllet også udvikles godt, så den holder som ridehest i mange år frem.

Ungheste har brug for et godt foder for at opnå en optimal vækst, hvor der tages hensyn til en sund udvikling. Her er Havens Opti-GROW er oplagt valg til føl og plage fra fravænning og op til 18 måneder.

Når du har heste, der er aktive i sporten, er det nødvendigt, at de får noget at arbejde med. Havens hestefoder har været et populært valg mange steder i årevis.

Ønsker du at fodre med et müslifoder, der er velegnet til allround heste i ridning uden at tilføre havre, er Coolmix en godt valg. Havens Basis Sportsbrok er i stedet pelleteret, men også et havrefrit foder til heste i arbejde og er et af de mest populære valgt til mange opstaldningssteder.

Optimal fodring af heste

Hvilken type hestefoder, du skal vælge til din hest, afhænger af dens individuelle behov. Har du eksempelvis en pony, der mest går og hygger sig på sommerfolden, har den slet ikke samme ernæringsmæssige behov, som fx en sportspony på landsholdet, der skal have kræfter til at præstere i flere klasser hen over en lang stævneweekend.

Jo mere din hest arbejder, jo mere skal den have at spise. Heste i middel til hårdt arbejde har behov for flere kalorier og et højt indhold af bl.a. vitaminer og mineraler for at kunne præstere på stævnepladsen og hurtigt være klar til træningen igen. Det nytter jo ikke noget, at din springhest går kold allerede efter første klasse lørdag morgen. Et godt kvalitets foder støtter din hest i både energiniveau på den korte og den lange bane. Tilfør gerne din konkurrence hest Havens Slobber Mash ved hård træning. Det er med til at sikre en optimal væskebalance, og at hesten opretholder en god huld under det hårde arbejde.

Havens hestefoder har været brugt til fodring af topkonkurrenceheste verden over samt på nogle af de mest kendte stutterier. Derfor er Havens et oplagt valg til dig med sportsheste, hvad end det er på dressurbanen eller på springbanen.

Professionel hestefoderrådgivning til både private og erhverv

Har du heste med særlige ernæringsbehov eller har du behov for at aftage større mængder hestefoder, kontakt da vores hestefoder konsulenter i butikkerne i Ikast eller Viborg, så får du professionel rådgivning til fordring af dine heste.

;