HorseLux hestefoder

HorseLux er et danskproduceret hestefoder af god kvalitet, som dækker din hests behov gennem hele livet. Kravene til hestene, som fritids- eller sportsheste, er helt anderledes end ved heste, der bevæger sig på frie græsarealer. Dette gælder fra lille føl til pensionsalderen. Derfor skal fodringen nøje overvejes og løbende rettes til - gennem hele din hests levetid. HorseLux hestefoder findes derfor i flere forskellige varianter der alle tilgodeser de forskellige stadier i din hests liv.

Pt. har HorseLux 17 forskellige varianter af foder, både med og uden vitaminer og mineraler. 

Hos HorseLux arbejdes der målrettet på, at det ikke skal være en videnskab at fodre sin hest.
Som vi siger ”HorseLux -  Keep it Simple”.

HorseLux anvender organiske mineraler og coatede vitaminer for at give din hest den bedste optagelse. Derudover indeholder foderet mange fibre – både i struktureret form og i pilleform. HorseLux sikrer således, at din hests sundhed altid er optimal.

Udover at producere foder, tilbyder HorseLux også en lang række tilskudsprodukter til de heste, der har specielle behov. Disse produkter er kendetegnet ved, at de alle er meget koncentrerede, og hesten eller ponyen kun skal have en lille mængde for at være fuldt dækket ind.

HorseLux er udviklet i samarbejdet mellem os i Miljøfoder og Vestjyllands Andel. Vi arbejder for at tilbyde en foderserie af høj kvalitet til en overkommelig pris.