HorseLux hestefoder

Fodring med HorseLux Hestefoder

Det skal gerne være let at fodre med HorseLux hestefoder. HorseLux har derfor udviklet flere forskellige typer foder, der tilgodeser forskellige hestes behov. Vi ønsker at det skal være simpelt at fodre og derfor bestræber vi os på at heste fodres med så få fodermidler som nødvendigt.

HorseLux anvender organiske mineraler og coatede vitaminer for at give din hest den bedste optagelse. Derudover indeholder foderet mange fibre – både i struktureret form og i pilleform. Vi mener at struktur og fibre er vigtige for optimal trivsel hos heste, så derfor er vores produkter udviklet med fokus på dette. HorseLux sikrer således, at din hests sundhed altid er optimal. Se alt i hestefoder her.

 

HorseLux foder indeholder en speciel olie der er rig på omega 3-6-9 fedtsyrer, naturlig E-vitamin og antioxidanter. HorseLux Eponaolie har en god optagelighed, der sikrer at hesten kan udnytte omega-fedtsyrerne.

HorseLux har fodermidler i både strukturform, pilleform og traditionel müsliform, så det er muligt at finde et foder for enhver smag.

 

HorseLux til enhver hest

Med 17 forskellige foderprodukter at vælge mellem, kan alle heste fodres med HorseLux lige fra føl til seniorhesten. HorseLux laver varianter både med og uden vitaminer og mineraler, og du kan derfor også med fordel blande forskellige produkter for at få den ønskede fodring til netop din hest.

Til føl, avlshopper og –hingste anbefaler vi HorseLux Grow der er tilpasset det ekstra behov for næringsstoffer som disse typer heste har.

Til konkurrencehesten har vi flere muligheder, alt efter om hesten har brug for ekstra hjælp til huld, muskelsætning eller energi. Her kan nævnes fx. HorseLux Perform, HorseLux Extra eller HorseLux Plus.

Til heste i vedligehold eller heste der har let ved at holde huld kan fx. HorseLux Easy, HorseLux EasyPellets eller HorseLux EcoCare anbefales, da det med en lille daglig dosis dækker hesten ind med alle de nødvendige næringsstoffer sammen med grovfoderet. Det kan også være et rent tilskud af vitaminer og mineraler som HorseLux MultiVit eller HorseLux MultiCobs, eventuelt sammen med en håndfuld HorseLux Lucerne.

Til seniorhesten anbefales HorseLux Senior der er tilpasset den ældre hests behov. Den er letomsættelig og kan evt. vandes ud for at gøre den lettere at æde i tilfælde af dårlige eller slidte tænder.

Vi har flere produkter uden tilsat vitaminer og mineraler, som du kan bruge som topping til det daglige krybbefoder eller som et ekstra måltid. Her kan nævnes HorseLux Sport, HorseLux Mash, HorseLux FiberPellets eller HorseLux Lucerne. Det kan også være et behov for ekstra protein eller yderligere huld. Her kan nævnes HorseLux Protein, HorseLux Omega Rice eller HorseLux Majsflager.

Har du behov for at bruge økologisk foder kan det klares med HorseLux EcoCare. Som alle andre HorseLux foderprodukter er det danskproduceret og har et højt indhold af fibre.

Uanset hvilket behov din hest har, kan vi lave en løsning der tilgodeser hestens behov for næringsstoffer og energi. Du kan altid kontakte os for at få lavet en gratis foderplan til din hest eller pony.

 

Hvad er HorseLux Hestefoder?

HorseLux er et danskproduceret hestefoder af god kvalitet, som dækker din hests behov gennem hele livet. Kravene til hestene, som fritids- eller sportsheste, er helt anderledes end ved heste, der bevæger sig på frie græsarealer. Dette gælder fra lille føl til pensionsalderen. Derfor skal fodringen nøje overvejes og løbende rettes til - gennem hele din hests levetid. HorseLux hestefoder findes derfor i flere forskellige varianter, der alle tilgodeser de forskellige stadier i din hests liv.

Pt. har HorseLux 17 forskellige varianter af foder, både med og uden vitaminer og mineraler. 

Hos HorseLux arbejdes der målrettet på, at det ikke skal være en videnskab at fodre sin hest.
Som vi siger ”HorseLux -  Keep it Simple”.

Udover at producere foder, tilbyder HorseLux også en lang række tilskudsprodukter til de heste, der har specielle behov. Disse produkter er kendetegnet ved, at de alle er meget koncentrerede, og hesten eller ponyen kun skal have en lille mængde for at være fuldt dækket ind. Du kan se alle tilskuddene her

HorseLux er udviklet i samarbejdet mellem os i Miljøfoder og Vestjyllands Andel. Vi arbejder for at tilbyde en foderserie af høj kvalitet til en overkommelig pris.

;