Arbejdshandsker

Arbejdshandsker - kvalitet til lave priser

Arbejdshandsker er et uundværligt arbejdsredskab uanset om du er ”gør det selv typen”, ”Havemanden, eller havedamen”, går i stalden, ja selv når du skal håndtere små og store dyr, er det vigtig med de rette arbejdshandsker. Handsken har den vigtige funktion, at passe på dine hænder og fingre. Derfor kræver rigtig mange arbejdsopgaver, et par ordentlige arbejdshandsker, og ikke et par handsker, med 10 tommelfingre.

Når du skal vælge arbejdshandsker er det vigtigt at træffe det rigtige valg, alt efter jobbet som skal udføres, men det er også vigtigt at vælge arbejdshandsker som du kan lide at have på. Når du skal beskytte dine hænder mod øm hud, vabler, hud som revner mm, så er det vigtigt ikke at miste din fingerføling. Vi kender det alle, det er koldt om vinteren og vi vælger de store luffer til at ordne dyrene i stalden, men den ene gang efter den anden, må vi har fingrene ud af arbejdshandskerne og ud i kulden, da det er umuligt at udfører opgaven uden sin fingerføling. Eller vi vælger de store kraftige læderhandsker, da de mindre tynde arbejdshandsker bliver ved med at gå i stykker, men det er alligevel umuligt at udfører opgaverne, da arbejdshandsken hele tiden kommer i vejen.

Vi har den helt rigtige handske til dig hvor kvalitet, pris og fingerføling er vigtig. Vi anbefaler arbejdshandsker i strik med nitrilbelægning. Nitrilbelægning er en gummiagtig masse, der gør arbejdshandskerne tætte og modstandsdygtige, også over for skrappe sager, som beton. Foruden arbejdshandsken i Nitril er tæt og modstandsdygtig, er de lavet i strik, det gør arbejdshandsken slutter tæt om håndleddene og forhindre snavs i handsken, som kan beskadige dine hænder og fingre. Handsken er yderst behagelig at have på, og kommer i flere forskellige design. Du kan vælge handsker som er hel- eller halvdyppede med nitrilbelægning, og handsker med og uden foer.

Med arbejdshandsker fra vores sortiment er du sikret en arbejdshandske som ikke går på kompromis med fingerføling, som er holdbar og passer til det meste arbejde i dit hobbylandbrug, haven eller ”gør det selv” projekterne. Vi sælger handskerne til fordelagtige priser, og du kan vælge mellem handsker med foer og uden foer. Handskerne kommer i forskellige størrelser fra str. 7 – 11. Det er vigtigt at vælge den rette størrelse, for at opnå den bedste komfort og fingerføling.  

Skulle uheldet være ude og dine arbejdshandsker er gået i stykker, så anbefaler vi altid at du skifter dem ud med et par nye arbejdshandsker, da arbejdshandsken ikke længere kan beskytte hænder og fingre tilstrækkeligt. Husk dine hænder skal holde hele livet, det er derfor billiger med et par nye arbejdshandsker, end skade på hænder og fingre i det lange løb.

;