Børneridetøj

Køb Børne ridetøj hos Miljøfoder

Hos Miljøfoder finder du et stort udvalg af ridetøj til børn, vi forhandler ridebukser, trøjer, t-shirts, jakker og strømper, med andre ord, alt det du skal bruge for at blive klædt på til en ridetur.

Tøjet er tidsløst og stilet, så du kan roligt lade dit barn beholde yndlingstrøjen på i skole. Vi gør os umage med at vælge det børnetøj vi tager hjem. Så det er praktisk, flot og noget for enhver smag og pengepung.

I vores sortiment af børne ridetøj finder du forskellige størrelser på de forskellige typer tøj. Vi har følgende størrelser inden for følgende kategorier:

Ridebukser: Str 110 – 176

Ridetrøjer: Str. 98 – 140

Ride T-shirts: str. 110 – 170

Ridejakker: 116 – 176

Ridestrømper: str. 25 – 36

Ridevest str. 6 – 14 år

Børne ridetøj i høj kvalitet

Vi ved godt at man bliver beskidt af at være i stalden, og børn bliver ofte meget beskidte, men på den gode måde. Du finder tøj i topkvalitet, med god slidstyrke. Det betyder tøjet holder til gentagende vask, uden at miste facon, så lad du trykt dit barn hoppe i den næste vandpyt og kravle i høet og halmen.  
vi har ridetøj til børn i følgende

Er det nødvendigt at give sit barn et par ridebukser, når han/hun starter til ridning?

Vores svar er et helt tydeligt Ja! Ridebukser er ikke kun for at se smart ud, og passe i stilen med alle de andre i stalden. Ridebukser har et helt særligt formål set med sikkerhedsbrillerne på. Ridebukser er designet til at ride i. De er tætsiddende, så der ikke er noget som flagre og gener mellem hest og rytter. Samtidig er det både behageligt og godt givet ud at købe ridebukser med fuldskind eller silikone, da det giver et godt greb i sadlen, og dermed mindsker risikoen for at glide af hesten.

Trøjer og T-shirts

Vi har trøjer og t-shirts som er velegnet til at ride i. Under ridning kan du, som ved alt andet sport, hurtigt komme til at svede. Det er derfor praktisk med t-shirts og trøjer som tager højde for dette. I vores sortiment finder du svedtransporterende tøj, med god åndbarhed, som hjælper med at transportere fugten væk fra huden, så du ikke bliver kold.

Udvalg

Vi gør os umage med at vælge kollektioner af børnetøj, så der er noget for enhver smag og pengepung. Vi får løbende nye kollektioner hjem, så hold øje med webshoppen, så du får set nyhederne som den første.

Stævnetøj

Vi forhandler også hvide ridebukser, stævnejakker og andet stævnetilbehør til dit barn, alt dette finder du under vores stævnekattegori her.

 

Står du og skal bruge tøj til dig selv, så spring ind på kategorien for alt vores ridetøj, som du finder den her. Du kan bl.a. matche ridebukser med dit barn, da vi har samme modeller i både barn og voksen.

;