Foderautomater

Foderautomater

Hos Miljøfoder har vi foderautomater til ethvert behov. Du finder alt hvad hjertet kan begærer af fodertrug til dine høns og andre fjerkræ. Vi har et stort udvalg, i forskellige materialer og størrelser.

Valg af fodertrug

Det er vigtigt at vælge en eller flere foderautomater som passer til dit fjerkræhold. Har du få fjerkræ, kan vi anbefale de små foderautomater, her kan du sikre dig at deres foder altid er friskt. Foder som står over længere tid, som ikke opbevares mørkt og tæt, vil hurtigere miste næringsstofferne, og blive kedelige. Præcis ligesom en pose chips som ligger åbent. Du kan med fordel vælge en foderautomat, som sikre dine fjerkræ foder i et par dage. Jo større fjerkræ hold desto større foderautomat. Du bør også overveje hvor mange fjerkræ som kan spise af den samme foderautomat samtidig. Ved større hold, kan det derfor blive nødvendigt med flere foderautomater. Når du ved hvilken størrelse du er på udkig efter, kan du med fordel kigge på materialet foderautomaten er lavet i, og overveje hvad du ønsker at have stående.
Hos Miljøfoder har vi fodertrug i galvaniseret stål, plast og genbrugsplast. I et hav af udformninger. Med galvaniseret fodertrug er du sikret en flot og holdbar foderautomat. Med fodertårn i plast får du en prisbillig og praktisk foderautomat vælger du et produkt fra vores ECO serie, er du med til at støtte miljøet og vores klode, da produkterne er 100 % baseret på genanvendt plastmateriale.

Montering og placering

Når du har valgt hvilket fodertrug du vil bruge til dine fjerkræ, skal du overveje hvad den bedste placering er. Vi har fodertrug du med fordel kan hænge op. Når du vælger løsningen med ophæng i loftet, kan du undgå at foder på mus og rotter. Du undgår også dine fjerkræ skraber, jord, sand og evt. strøelse op i deres mad, og dermed ender med at smide meget mad ud, som er blandet med strøelse. Vi har også rottesikkert foderstationer som kan stå på jorden, her skal dit fjerkræ lære at stille sig op på ”rampen” som løfter låget fra foderet, så de kan spise. Denne løsning er super effektiv til at holde rotter væk, men løsningen kan ikke stå direkte ned i strøelsen, da din dyr kan komme strøelse ind under ”rampen” som skal udløse adgangen til maden. Denne løsning kan med fordel stå oppe på en mindre platform. Du kan også få løsninger med fodertrug med og uden ben. Med ben kommer den op i højden og kan placeres de fleste steder, bare der er tørvejr. Du undgår igen at få strøelse op i dit fodertrug. Er du mere til den naturlige spisehøjde for dine fjerkræ, og vil gerne holde deres fodertrug på jorden. Har vi fodertrug uden ben. Du kan med fordel placere dem et sted hvor dine høns ikke har mulighed for at skrabe, så undgår du at have strøelse og andet skidt op i dit fodertrug.

Kvalitets foderautomater til fjerkræ

Vi har gjort os umage med at vælge vores sortiment af fjerkræ foderautomater. Vi har valgt at føre et bredt udvalg, for at dække enhver smag og pengepung, men uanset hvad du vælger i vores sortiment kan du forvente kvalitets produkter. Foderautomater skal benyttes året rundt, og det er derfor vigtigt produktet er af god kvalitet, og kan stå imod vind og vejr, det finder du hos Miljøfoder.

;