Arion hundefoder

Arion Hundefoder

Arion er et godt og prisvenligt hundefoder, som passer til langt de fleste hunde. 

Arion har eksisteret i næsten 40 år, og har derfor haft mange år på markedet til at udvikle de helt rette foderprodukter. Bag ARION er hollandske Group Depré, som arbejder i et tæt samarbejde med NUTRECO, et hollandsk selskab med 12.000 ansatte, der udelukkende beskæftiger sig med ernæring til dyr og mennesker. Det er deres erfaringer og viden, som står bag udviklingen af Arion Original og som har gjort det til det produkt vi kender i dag og som vores dyr elsker.

Noget af det, som er særligt for ARION, er at fabrikken har et tæt bånd til leverandørerne af råvarer. Det er udelukkende gennem NUTRECO, at Group Dupré køber de animalske råvarer, vitaminer og mineraler som bruges i foderet. Nutreco producerer sine egne råvarer såsom laks, kylling og lam. Det betyder at de kan følge produktionskæden tæt, fra levende dyr og helt frem til det foder du fodrer din hund eller kat med

Arion Hundefoder produkter

ARION bliver ved med at udvikle på deres produkter, og finder også frem til helt nye varianter, som du kan glæde din hund eller kat med.

De har derfor udviklet en håndfuld gennemarbejdede serier, som kan dække de fleste hunde og kattes behov, og gøre dem glade og tilpasse

Arion Fresh

Arion Fresh serien er til hunde som har svært ved at holde vægten eller til hunde som trænger til at tabe sig. Ligesom med mennesker, så kan hunde også få følgesygdomme af overvægt. Derfor er det vigtigt at du passer godt på din hund, og sikrer at den får et næringsholdigt og sundt måltid.

Arion original

Arion Original er Arions serie med standard foder varianter. Denne serie er til hunde, som bare skal have et godt foder, som er tilpasset deres alder og størrelse. I denne serie er der foder til hele hundens liv, fra hvalp til voksen til senior.

Hvorfor har vi valgt at være forhandler af Arion Hundefoder?

Hos Miljøfoder står vi inde for Arion produkterne, fordi vi ved, fra kundernes tilbagemeldinger, at Arion er et godt foder til de fleste hunde, som de elsker at spise - dag efter dag.

Det kan virke lidt som en jungle at finde ud af, hvilket foder du skal købe til din hund, for måske er den en anelse kræsen, eller den har det bedst på et foder uden korn. Derfor står vores medarbejdere altid klar til at vejlede dig, så du får det rette foder til netop din hund.

Arion tilbyder en bred vifte af smagsvarianter, og foder med forskellige funktioner, vi har derfor stor mulighed for at finde en variant som din hund vil elske.

Hvorfor vælge Arion hundefoder?

Med Arion hundefoder er det let at skifte foder når hundens behov skifter, også uden en længere overgangsperiode, fordi de fleste af varianterne er opbygget på samme måde, og med samme eller lignende ingredienser. Derfor vil du let kunne skifte foderet ud, hvis din hund har brug for at at skifte foder, når den for eksempel skifter fra hvalp til voksen, og derfor ikke har brug for samme energi tilførsel, eller bliver overvægtig og skal have et foder som hjælper med at styre vægten.

Har du en hund, som hurtigt synes at foder bliver kedeligt, fordi den gerne vil have forskellig smag indimellem, så er Arion også klar, fordi de, i de samme opskrifter, har lavet flere varianter med forskellig smag, så det er let at skifte smagsvariant uden at skulle lave et reelt foderskift.
Ved at skifte smagsvariant kan du holde din hund på dupperne og lettere sørge for at den ikke bliver træt af sin mad. 

Hvorfor skal du købe Arion Hundefoder?

Arion har smagsgaranti på alle foder varianterne, hvilket betyder at din hund kan prøve foderet, og hvis den mod forventningen ikke kan lide foderet, så kan du komme du indlevere foderet til os igen, og så bytter vi den til en anden smagsvariant.

Du skal blot huske din bon, og foderet i original indpakning, og så må der ikke være spist mere end maks ¼ del af posens indhold.

Se alt i hundefoder her

;