Sprøjtemidler og tilbehør

Er du haveejer, har du nok stiftet bekendtskab med nogle af de arbejdsopgaver, der dukker op, når din have skal vedligeholdes, så den skal stå knivskarpt hen over sommeren. Til nogle af disse haveopgaver kan det være en fordel at bruge havesprøjter og sprøjtemidler, når du skal holde ukrudtet nede, eller forhindre mosset i at få overtaget din græsplæne. Her hos Miljøfoder finder du et stort udvalg i netop sprøjtemidler og tilbehør til haven.

Sprøjtemidler til lidt af hvert

I vores sortiment finder du en række sprøjtemidler, du må bruge i din have. Vi sælger kun godkendte sprøjtemidler, som alle private – der ikke har sprøjtecertifikat – må købe og anvende, så hos os kan du købe dine bekæmpelsesmidler med ro i maven.
I kategorien finder du ukrudtsmidler, der dækker de flestes behov, og hjælper dig med hurtigt og nemt at fjerne ukrudt i græsplænen, under hækken, mellem fliserne, mos i græsplænen, eller alger på terrassen og træværket.
Ukrudtsmidlerne virker på forskellige måder og indeholder forskellige virkestoffer. Her på siden finder du både de almindelige, kemisk fremstillede ukrudtsmidler, samt nogle mere miljøvenlige ukrudtsmidler, fri for pesticider, der passer bedst muligt på miljøet.

Havesprøjter og tilbehør

Når du har fundet det rette ukrudtsmiddel, skal du også have udstyret i orden. Hos Miljøfoder finder du heldigvis også en lang række sprøjteudstyr som passer netop til det arbejde, du skal udføre. Du finder store og smarte elektriske havesprøjter med lithiumbatteri og lang holdbarhed, eller de mere gammeldags manuelle tryksprøjter, som er klar til brug, når du er det. Du finder en sprøjtevogn på hjul, der nemt kan fragtes rundt og indeholde store mængder sprøjtemiddel – perfekt til dig, der skal holde et stort areal. Du kan finde rygsprøjter, håndsprøjter og sprøjter med skulderrem, så vi er næsten sikre på, at vi har en sprøjte til dig. Fælles for dem er, at havesprøjterne er af god kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Og har du brug for vejledning, når du skal vælge et sprøjtemiddel eller købe en ny sprøjte, er du altid velkommen til at kontakte os – vi er her for at hjælpe dig, og svarer gerne på dine spørgsmål.

;