Fårefoder

Fårefoder hos Miljøfoder

Hos Miljøfoder finder du et godt udvalg af prisbilligt kvalitets foder til dine lam og får. Desuden finder du mælkeerstatning til dine lam, mineraltilskud til får på sommergræs og meget, meget mere. 

Møllerens fårefoder

Møllerens dyrefoder leverer prisbilligt kvalitetsfoder til husdyr. Til får har de to gode færdigblandinger, nemlig FårePlus og Fårefoder. 

FårePlus er et foder, som sammen med byg, dækker alle fårets behov for ernæring. 

Fårefoder dækker i sig selv alle fårets ernæringsmæssige behov. Det er et fuldfoder i piller og dine får vil elske smagen af det. 

Læs meget mere om varianterne under hvert produkt længere oppe. 

Møllerens leverer desuden også rent ublandet korn, hvilket giver dig muligheden for selv at blande lige det foder som passe til dine dyr. 
Møllerens sortiment er meget bredt og dækker derfor alle de tænkelige behov du måtte have. 

Mælkeerstatning til får 

Når du har fået små lam, kan det være en nødvendighed at du giver dem lidt mælkeerstatning. Det kan være, at fåret ikke kan levere nok mælk, det kan også være at hun er gået bort under fødslen. Uanset hvad årsagen er, så er det vigtigt at dine lam får noget mælkeerstatning som indeholder nøjagtigt det lammene har brug for, til at vokse og danne et godt og stærkt immunforsvar. 

Hos Miljøfoder finder du nøjagtigt den mælkeerstatning som kan hjælpe dine lam til en god start på livet. 

Mineraler til får

Hos Miljøfoder finder du et bredt udvalg og mineraltilskud til dine får. Slikbaljerne som er meget vejrbestandige, nemme at placere på marken og fårene kan på den måde selv gå til og fra dem efter behov. Slikstenene kan du anvende både i stalden eller på marken. 

Læs om alle de mange valgmuligheder under hvert produkt længere oppe. 

;