Øvrigt brændsel

Øvrigt brændsel

RUF briketter i høj kvalitet

Under kategorien ”øvrigt brændsel” finder du bl.a. de populære lyse træbriketter, der af mange anvendes i brændeovne, pejse osv., som et simpelt alternativ til tørt, kløvet brænde.

Vores træbriketter er de såkaldte RUF briketter, som er lyse, firkantede briketter, der har fået sit navn fra den tyske RUF-presser, man i starten anvendte til at presse briketterne. Vores briketter er af en høj kvalitet, lavet af rent træ, der kommer fra spåner af trærester fra møbelproduktion. De er presset hårdt for at mindske smuld og øge brændværdien, så du får en briket der sviner mindst muligt, og brænder i lang tid. Briketterne i vores sortiment er ikke de billigste på markedet, og kan prismæssigt ikke konkurrere med de briketter, der ofte er på tilbud i større supermarkeder og byggemarkeder. Til gengæld er de kvalitetsmæssigt i top, og der vil typisk ofte være både udseendemæssig og funktionel forskel på en pose helt billige briketter, og den type, du finder i vores sortiment.

RUF træbriketter fås i praktiske 10 kg. Pakker, som kan købes enkeltvis med mulighed for mængderabat. Desuden kan de købes i hele paller a’ 96 pakker til en særlig pallepris.

Den nemme optænding

Hvis du har brug for hjælp til optænding af dine briketter og brænde i pejsen eller brændeovnen, kan du med fordel bruge optændingsposerne fra Burner. De små poser er nemme og sikre at bruge, fri for lugt og klassificeret som giftfri.  Poserne er det lette alternativ til krøllet avispapir, små træsplinter eller hvad der ellers kan anvendes af hjemmelavede løsninger, når brændeovnen skal tændes. Burner optændingsposer virker hurtigt, hver gang.

Gas fra Viking Energi

Desuden finder du også gas i denne kategori. Her er både gasflaskerne i forskellige typer og størrelser, til dig der skal have anskaffet dig en ny flaske. Du finder gasflasker i stål, aluminium, de såkaldte ”letvægtsflasker” af plast, hvor det er muligt at se gassen igennem nogle gennemsigtige huller, og derfor også muligt at se hvornår den er tom. De forskellige typer af flasker, fås i forskellige størrelser, og der er særlige flasker til brug i campingvogne, trucks mv.

Prisen for selve gasflaskerne er uden gas, så første gang du køber en flaske, skal du både betale for flasken og indholdet. Næste gang kan du nøjes med at betale for selve gassen, når du kommer og ombytter din tomme flaske. Prisen for at få din flaske ombyttet, kan du også se på siden.

Vores gas og flasker bliver leveret af Viking Energi, der er et stort, danskejet energifirma, der leverer billig gas og gode gasflasker til os, som et miljøvenligt og økonomisk alternativ til fx grillen.

Fælles for både gasflasker og gas er, at du kun kan afhente det i en af vores butikker. Vi kan desværre ikke sende gasflasker.

Lys til de mørke aftener

Selvom der måske ikke helt er tale om brændsel, finder du i denne kategori også stearinlys. Vi forhandler en enkelt type hvide bloklys, der er lavet af 100 % rent stearin med 100 timers brændetid. Lysene er af en rigtig god kvalitet der ikke soder, drypper osv., og er ideelle som varme- og hyggespredere til de mørke aftener.

;