Hundefoder

Hundefoder fra Miljøfoder

Hos Miljøfoder har vi et bredt udvalg af hundefoder produkter, fra flere forskellige mærker. Vi har kun foder til hunde som vi står inde for, derfor finder du ikke alle verdens hundefoder mærker, men kun et bestemt udvalg, som vi dog mener kan dække ethvert behov.

Vi forhandler hundefoder af mærkerne:

Arion hundefoder – Du kan se hele vores udvalg af Arion hundefoder her

Royal Canin – Du kan se hele vores udvalg af Royal Canin hundefoder her

Protect

Purelife hunderfoder - Du kan se hele vores udvalg af Purelife hundefoder her

Prestige

Carnivor

Møllerens

Demsy

Når vi udvælger hvilket hundefoder vi skal have på hylderne i vores butikker, så gør vi det både ud fra at vi skal dække de almene behov hos landets hunde og deres ejere, og så ud fra de tilbagemeldinger vi får fra vores kunder.
Når vi ved at mange kunder er glade for et mærke, så ved vi at dette skal blive i butikken.

Billig hundefoder til lave priser

Er du en af de meget prisbevidste hundejere, så vil prisen på din hunds foder helt sikkert betyde noget for dig. Heldigvis kan du sagtens få et billigt hundefoder som samtidig kan dække din hunds ernæringsmæssige behov.

I den billige ende har vi Møllerens hundefoder, Carnivor og Demsy. De tre prodcenter har hver især arbejdet med deres egen ingrediensliste, og fremstillet et fint hundefoder til den almindelige hund, og som dækker de basale behov. Så din hund kan blive mæt hver dag, og du ikke behøver få sved på panden, når dankortet ryger igennem terminalen, når posen er tom.

Kun det bedste hundefoder

Hvorfor er det vigtigt, at du er kræsen, når det kommer til din firbenede vens måltider?

Din hund kan sagtens fortælle om den kan lide et givent foder eller ej, men den ved ikke om foderet dækker alle dens behov, derfor er det vigtigt at du som hundeejer sætter dig godt ind i, hvilken slags hund du har, og især om der er nogle racetypiske problematikker, som du måske kan afhjælpe gennem den rette ernæring.

Eftersom der findes et væld af hunderacer og der hele tiden kommer nye til, så er det ikke muligt at lave hundefoder specifikt til hver enkelt race. Derfor vælger mange producenter at lave foder som dækker en række generelle behov, alt efter hvilken type hund man har.

For eksempel har store hunde ofte problemer med at de skal vokse så hurtigt i det første leveår, og de bliver så tunge at det belaster deres led og knogler. Derfor er det vigtigt med et foder, som er rig på Omega fedtsyrer som styrker leddene.

Har du en hund som er lidt lang, er det vigtigt, at den ikke bliver overvægtigt da det kan øge risikoen for dårlig ryg og endda diskusprolaps. Med lange hunde, skal du sørge for at de får et foder, som giver dem energi, så de kan dyrke motion og holde sig sunde, så de kan dele deres lange liv med den tobenede familie.

Skal du også have foder til din kat, når du nu alligevel er i gang med at handle, så kan du finde vores udvalg af kattefoder her

Foder til hunde med særlige behov 

Nogle hunde har behov for noget mere eller noget andet end mange andre hunde.

Dette gælder blandt andet hunde af særlige racer, hunde med sensitiv fordøjelse eller hud og hunde med fødevareallergi.

Hunde som bliver meget store i løbet af deres første levemåneder har brug for ekstra støtte til deres led og knogler, så de kan vokse godt, og så din hund kan få den nødvendige ernæringsmæssige hjælp til at opbygge stærke og sunde knogler. Samtidig skal man også passe på at de ikke vokser for hurtigt og derfor er det vigtigt at energiindholdet i foderet er afstemt til det.

Nogle hunderacer, det gælder især de racer, hvor man igennem mange år har arbejdet meget med at fremavle et bestemt udseende ud fra relativt få avlslinjer, kan have nogle racemæssige skavanker, såsom sensitiv fordøjelse. Det kan også være at du har en hund som er nervøst anlagt, som i nogle tilfælde kommer til udtryk i ualmindelig afføringsmønster. Hunde som disse kan have brug for nogle foderopskrifter med få proteinkilder, og nogle solide fibre, hvilket et specialfoder kan tilbyde.

Hvis du har en hund med sart mave, er det vigtigt, at du ikke viger fra dens foderplan, og giver den rester fra din egen aftensmad eller en masse forskellige godbidder, da det også kan få tarmene til at reagere, såfremt det indeholder noget som ikke hører til i hundens kostpyramide.

OBS: hvis du har en hund med sensitiv mave, hvor en tilrettelagt foderplan ikke hjælper, bør du kontakte din dyrlæge.

Fødevareallergi er et andet problem som nogle hunde og hundeejere kan opleve. For at vide præcist hvad din hund er allergisk overfor skal du igennem din dyrlæge, som blandt andet kan tage blodprøver og sende til testning.

Du kan også bruge et allergivenligt foder. Et allergivenligt foder er ikke det samme som allergifoder. Et allergivenligt foder er et foder med få eller kun en enkelt proteinkilde, da det ofte er proteinkilden som kan forværre allergiske reaktioner. Hvis du ved, hvilke(n) proteinkilde(r) din hund ikke tåler, så kan du undgå dem, ved at købe et foder baseret på en anden proteinkilde.

OBS: Et reelt allergifoder findes ikke, da det afhænger af den enkelte hund og hvad den er allergisk overfor. Derfor er det en god ide at få dyrlægen til at teste dette, så du ved, hvilke fødevarer din hund skal undgå.

Hundefoder i mellemklassen

Vil du gerne betale lidt mere for din hunds foder, så har vi Arion og Royal Canin. Disse to fodermærker er på et solidt mellemstadie rent prismæssigt.
Både Royal Canin og Arion har hver en serie som dækker de mest almindelige hundetyper, med et foder, som er tilpasset hundens alder og størrelse. Hos Arion hedder serien Arion Original, og hos Royal Canin er den navngivet efter alder og størrelse, som indholdet er beregnet til.

På den måde er det altid let at finde et fornuftigt foder til dine hunde, uanset om du er helt ny hundeejer eller “gammel i gårde” indenfor hundeverden.

;