Hundefoder

Hos Miljøfoder har vi et bredt udvalg af hundefoder produkter, fra flere forskellige mærker. Vi har kun foder til hunde som vi står inde for, derfor finder du ikke alle verdens hundefoder mærker, men kun et bestemt udvalg, som vi dog mener kan dække ethvert behov.

 

Vi forhandler hundefoder af mærkerne:

Arion hundefoder – Du kan se hele vores udvalg af Arion hundefoder her

Royal Canin – Du kan se hele vores udvalg af Royal Canin hundefoder her

Protect

Purelife hunderfoder - Du kan se hele vores udvalg af Purelife hundefoder her

Prestige

Carnivor

Møllerens

Demsy

Når vi udvælger hvilket hundefoder vi skal have på hylderne i vores butikker, så gør vi det både ud fra at vi skal dække de almene behov hos landets hunde og deres ejere, og så ud fra de tilbagemeldinger vi får fra vores kunder.
Når vi ved at mange kunder er glade for et mærke, så ved vi at dette skal blive i butikken.

 

Billig hundefoder til lave priser

Er du en af de meget prisbevidste hundejere, så vil prisen på din hunds foder helt sikkert betyde noget for dig. Heldigvis kan du sagtens få et billigt hundefoder som samtidig kan dække din hunds ernæringsmæssige behov.

I den billige ende har vi Møllerens hundefoder, Carnivor og Demsy. De tre prodcenter har hver især arbejdet med deres egen ingrediensliste, og fremstillet et fint hundefoder til den almindelige hund, og som dækker de basale behov. Så din hund kan blive mæt hver dag, og du ikke behøver få sved på panden, når dankortet ryger igennem terminalen, når posen er tom.

 

Kun det bedste hundefoder

Hvorfor er det vigtigt, at du er kræsen, når det kommer til din firbenede vens måltider?

Din hund kan sagtens fortælle om den kan lide et givent foder eller ej, men den ved ikke om foderet dækker alle dens behov, derfor er det vigtigt at du som hundeejer sætter dig godt ind i, hvilken slags hund du har, og især om der er nogle racetypiske problematikker, som du måske kan afhjælpe gennem den rette ernæring.

 

Eftersom der findes et væld af hunderacer og der hele tiden kommer nye til, så er det ikke muligt at lave hundefoder specifikt til hver enkelt race. Derfor vælger mange producenter at lave foder som dækker en række generelle behov, alt efter hvilken type hund man har.

For eksempel har store hunde ofte problemer med at de skal vokse så hurtigt i det første leveår, og de bliver så tunge at det belaster deres led og knogler. Derfor er det vigtigt med et foder, som er rig på Omega fedtsyrer som styrker leddene.

Har du en hund som er lidt lang, er det vigtigt, at den ikke bliver overvægtigt da det kan øge risikoen for dårlig ryg og endda diskusprolaps. Med lange hunde, skal du sørge for at de får et foder, som giver dem energi, så de kan dyrke motion og holde sig sunde, så de kan dele deres lange liv med den tobenede familie.

Skal du også have foder til din kat, når du nu alligevel er i gang med at handle, så kan du finde vores udvalg af kattefoder her

;