Royal Canin hundefoder

Royal Canin hundefoder

Royal Canin har eksisteret i mere end 50 år, og er grundlagt af en fransk dyrlæge Dr. Jean Cathary, med målet om at skabe en bedre verden for kæledyr, ved at skubbe grænserne for ernæring. Royal Canin er en afdeling af Mars Petcare, de arbejder i et tæt samarbejde med dyrefagfolk, dette være sig i bl.a. opdrættere og dyrlæger. Samarbejdet er med henblik på at designe den mest præcise ernæring til katte og hunde. Dyrenes alder, livsstil, størrelse, race, følsomhed og aktivitetsniveau undersøges gennem videnskab og observation for at producere kostvaner til hvert kæledyrs specifikke behov.

Royal Canin - Skræddersyet foder til din hund

En hund er ikke bare en hund, i foderet fra Royal Canin kan du vælge det foder som er målrettet din hunderace. Det kan du fordi Royal Canin har undersøgt den specifikke formel af foder som passer til lige din hund, dette være sig både i fordøjelse og spiseadfærd. Foderpillerne er derfor tilpasset både i ernæringsindhold og i form og struktur af foderpillen. For din hund betyder det, at den fodres med et fuldstændigt afbalanceret udvalg af næringsstoffer og aminosyrer, som bruges til opbygning af muskler samt opretholdelse af en sund krop.

Foderprøver og smagsgaranti for Royal Canin

Hos Miljøfoder har vi ikke foderprøver, men vi ved godt hvor træls det er at stå med en hel sæk nyindkøbt hundefoder, som hunden ikke vil spise. Derfor tilbyder vi smagsgaranti på Royal Canin. I praksis betyder det, at du med ro i maven kan bestille foder hos os. Kan din hund ikke lide fodret og har du mere end 75 % tilbage i sækken, tager vi sækken retur. Obs. Du skal selv stå for fragtomkostninger for returnering af fodersækken. Det er ligeledes vigtig du returnere varen hurtigst muligt. Vi hjælper meget gerne med vejledning til at vælge et andet foder, som kunne falde bedre i din hunds smag.

Royal Canin hundefoderprodukter

Royal canin produkterne er tilpasset din hunds sundhedsbehov, uanset alder, størrelse, race og livsstil. Det betyder du kan vælge mellem 3 aldersopdelinger: Hvalp (Puppy), Voksen (Adult) og Moden (Ageing). Som udgangspunkt er din hund en hvalp når den er 0 – 12 måneder, voksen hund når den er 1 – 7 år, og moden hund når den 7+ år. Her er det vigtigt selv at vurdere sin hund, da nogle hunde allerede som 6 års, kan have godt af foder til moden hunde. Er du i tvivl om hvilket foder du skal vælge i forhold til din huns alder, med henblik på at holde den sund og stærk, så kontakt os gerne, og vi tager en snak om det bedst egnet foder.
Når din hund er aldersbestemt, kan du vælge et racespecifikt foder, eller du kan vælge efter størrelsen på din hund. Royal Canin har tilpasset sækkestørrelsen på deres foder, så den også passer med din hunds størrelse, det betyder du til små hunde ikke skal købe en stor 12 kg sæk foder, som din hund alligevel ikke kan nå at spise, inden for den anbefalede tid. Hos Royal Canin fører de følgende størrelse sække: 1,5 kg, 3 kg, 7,5 kg, 9 kg, 10 kg, 11 kg, 12 kg, 15 kg. Antal kg. pr sæk afgøres af valg af alder, race/størrelse på din hund.

Hvorfor har vi valgt at være forhandler af Royal Canin hundefoder

Vi er hos Miljøfoder glade for at kunne tilbyde Royal Canin hundefoder til vores kunder. Vi har valgt at forhandle Royal Canin fordi de er et af de førende mærker på markedet som kan tilbyde så specifik specialfoder. Royal Canin har ikke blot lavet specialfoder, men nøjsomt udviklet foderet i samarbejde med opdrættere og dyrlæger, for at nå så tæt på det bedst egnet foder til lige præcis din hund.

Det kan virke lidt som en jungle at finde ud af, hvilket foder du skal købe til din hund, for måske er den en anelse kræsen, eller den har det bedst på et foder uden korn. Derfor står vores medarbejdere altid klar til at vejlede dig, så du får det rette foder til netop din hund.

Se også vores mange andre mærker af foder til hunde her.

Royal Canin bidrager til bæredygtighed

Virksomheden fremskynder bæredygtig praksis, især med hensyn til ansvarlig sourcing, emission og affaldsreduktion og brug af bæredygtig emballage.
Royal Canin, der opererer på mere end 100 markeder, tæller cirka 7.800 medarbejdere, herunder 500 dyrlæger og ernæringseksperter. Det administrerer også 16 fabrikker over hele kloden, 1 forsknings- og udviklingscenter, 2 innovationscentre og 4 laboratorier.

;