Ridehandsker

Ridehandsker fra Miljøfoder

Har du brug for nye ridehandsker, så er du landet på den helt rette side. Vi har den helt rigtige handske til dig, hvor kvalitet, pris og fingerføling er vigtig. Ridehandsken er en vigtig del af din ridebeklædning, den er designet til at passe godt på dine hænder. Du kan hurtigt få brandt eller revet dine fingre, på træktove eller tøjler. Med et par handsker, yder materialet handsken er udformet i, din hånd beskyttelse. Desuden får du et godt greb omkring eks. tøjler og træktov, så hesten ikke så nemt kan trække sig fri af dig.

Ridehandsker i bedste kvalitet

Vi fører kvalitetshandsker til billige penge. I toppen af kvalitetsskalaen finder du Herritage, som laver lækre slidstærke og enormt behagelige ridehandsker. Du finder også Back on track handsker, som har den samme gode effekt som alle back on track produkterne. Ønsker du en handske i god kvalitet, som ikke tømmer pungen, finder du lækre og prisbillige ridehandsker fra Equipage og Horka. Er du til den helt billige og eller gode strikhandske, finder du nogle lækre strikhandsker i vores sortiment. Denne handske er især anvendelig til folk der går til ridning engang i ugen, og blot ønsker en billig handske som passer på deres hænder.

Vi gør os umage med at vælge kollektioner af handsker, så der er noget for enhver smag og pengepung. Vi får løbende nye kollektioner hjem, så hold øje med webshoppen, så du får set nyhederne som den første. Søger du helt ny rytterbeklædning, så finder du vores ridetøj, ved at klikke her.

Hvilke ridehandsker skal jeg vælge

Ridehandsker kommer i meget forskelligt materiale. Hos Miljøfoder fører vi handsker i læder, kunstlæder, neopren og strik i varierede tykkelser, så der er noget for enhver smag.

Vores læderhandsker giver en god holdbarhed, super lækker i skindet og former sig efter din hånd. Skind er åndbart, så de er også behagelige at have på når det er varmt, og giver et isolerende lag når det er koldt.

Vores kunstlæderhandsker, ligner fuldstændig en læderhandske, så du får samme udtryk. Slidstyrken er ikke på niveau med en læderhandske, men det er komforten! Vores handsker i kunstlæder er ultra bløde og smidige, og yderst behageligt at ride med.

Vores neopren handske er super lækker og kraftig i kvaliteten, du får en dejlig varm vinterhandske, som har stor slidstyrke. Handsken er til den grove side, hvis man skal ride dressur, og have den fine føling med sin hests mund, men den er super lækker og varm. Ideel til gåture og rideture i skoven.

Vores strikhandsker er de billigste handsker på shoppen. Her får du meget for pengene, udtryksmæssigt har du handsker på. Eks. hvis du skal bruge hvide handsker i en stævnesituation. De passer på dine hænder, de er tynde, bløde og behagelige. Ideel til brug om sommeren.

Handsker til staldarbejde

Mange af vores ridehandsker i tyndere materiale, kan ikke holde til dagligt staldarbejde. Har du brug for et par gode arbejdshandsker til staldarbejde, Så finder du dem her.

;