Arion kattefoder

Arion Kattemad og kattefoder

Kernefilosofien hos Arion produktudvikling er ”Keep it simple”. Arion har eksisteret i næsten 40 år, og ud fra deres kernefilosofi producere de foder ud fra enkle løsninger, da de her, har fundet de bedste resultater. Bag ARION er hollandske Group Depré, som arbejder i et tæt samarbejde med NUTRECO, et hollandsk selskab med 12.000 ansatte, der udelukkende beskæftiger sig med ernæring til dyr og mennesker. Det er deres erfaringer og viden, som står bag udviklingen af Arion Original og som har gjort det til det produkt vi kender i dag og som vores dyr elsker.

Valg af råvarer i Arion kattemad

Hos Arion vælges der råvarer ud fra tre grundprincipper, Naturlige råvarer, letfordøjelige råvarer og minimal risiko for allergiudvikling.
Naturlige råvarer betyder 100 % naturlig! – Det vil sige du ikke finder kemiske tilsætningsstoffer i råvarerne, ingen kunstige farve- og smagsstoffer samt ingen kunstige konserveringsmidler. Kattemad fra Arion er konserveret ved hjælp af naturlige antioxidanter som D- og E-Vitamin.
Helt særligt for Arions råvare, er det tætte bånd du finder mellem Arions produktion og råvareleverandørerne. De animalske råvarer, vitaminer og mineraler i foderet købes udelukkende gennem Nutreco, som producere sine egne laks, kyllinger og lam. På denne måde følges råvarerne fra levende dyr til færdigproduceret Arion foder.

Arion Kattefoder produkter

Hos Miljøfoder fører vi begge serier kattefoder Arion har produceret. Arion udvikler hele tiden deres sortiment, udvikler på eksisterende produkter, du kan derfor forvente foder som er gennemarbejdet og tilpasset din kats behov.


Arion Fresh kattemad

Arion Fresh serien er hovedsageligt til katte med tendens til overvægt. Arion har fundet at 59,5 % katte i Danmark kan kategoriseres overvægtig. Serien er lavet til katte med at aktivitetsniveau på middel eller derunder, og henvender sig til de katte der altid er sultne. I Fresh serien kan du stadig forvente foder baseret på førsteklasses råvarer og høj smagelighed.


Arion Original Kattefoder

Arion Original serien er specialudviklet til at opretholde en optimal fysisk form hos katte. Ved hjælp af tilpasset energiindhold og udvalgte naturlige antioxidanter, styrkes immunforsvaret og beskytter din kat i sin varierende udendørsaktiviteter. Fodret findes i forskellige varianter, så du kan vælge den som passer bedst til din kats behov, og på den måde holde din kat sund og i god form. Da katte er kendt for at bruge meget tid på soignering og deres tunge er fyldt med små modhager, betyder det din kat indtager store mængder pels dagligt. Arion Original har et højt fiberindhold som giver en sund fordøjelse hvilket kan reducerer dannelsen af hårboller, og hjælpe katten med at udskille hårene med fæces.

Arion kattefoder pakning

Arion Fresh Adult Cat finder du i stor sæk a. 12 kg. Mens du i Original serien finder Arion vådkost a 70 gram. og tørkost, hvor du kan vælge den sækkestørrelse der passer bedst til din kats og dit behov. Her kan du vælge mellem 2 og 7,5 kg sække.
Alle sækkene på 2 og 7,5 kg kan lukkes med et genlukningssystem, som holder foderet friskt.

Foderprøver og smagsgaranti på Arion kattefoder

Hos Miljøfoder har vi ikke foderprøver, men vi ved godt hvor træls det er at stå med en hel sæk nyindkøbt kattefoder, som katten ikke vil spise. Vi tilbyder derfor smagsgaranti på Arion. I praksis betyder det, at du med ro i maven kan bestille foder hos os. Kommer du i den uheldige situation af din kat ikke kan lide fodret og har du mere end 75 % tilbage i sækken, tager vi sækken retur. Obs. Du skal selv stå for fragtomkostninger for returnering af fodersækken. Det er ligeledes vigtig du returnere varen hurtigst muligt. Vi hjælper meget gerne med vejledning til valg af et andet foder, som kunne falde bedre i din kats smag.

Hvorfor forhandler vi Arion kattefoder?

Hos Miljøfoder er vi glade for at kunne tilbyde Arion Kattefoder til vores kunder. Arion er et prisbevidst kvalitetsfoder med stor fokus på valg af råvarer. Som fagfolk betyder det meget for os at tilbyde de bedste produkter til dit kæledyr. Derfor har vi Arion Kattefoder på hylderne. Vi bliver ofte bekræftet af vores kunder, som med glæde vender tilbage og beretter om sunde og glade dyr, når de fodre med Arion kattemad.
Det kan virke som en jungle at finde kattemad til din kat, der findes et hav af mærker, typer og i varierende prislejer. Med Arion Kattemad går du galt i byen. Arions produkter er nemme at finde rundt i, så du nemt finder det der passer til lige din kat, hvad end den er neutraliseret, meget aktiv, eller med tendens til overvægt. Er du stadig i tvivl om hvilket foder der vil egne sig bedst, står vores medarbejdere altid klar til at vejlede dig, så du får det rette foder til netop din kat.

;