Tilbehør til egern, pindsvin mm.

Alt lige fra Bolig til Buffet

Hos Miljøfoder elsker vi havens vilde dyr, og vi vil gerne hjælpe dig med at lokke dem tættere på dig og din have. Derfor finder du hos os et udvalg af foder-huse, boliger og hoteller. 


Egern på menuen..

eller i buffeten i hvert fald. Lok dine egern tæt på dig med de særlige nødde-buffeter som ovenikøbet har et smukt naturligt design med råt bark-tag. Eller indbyd egernene til at bosætte sig i et smukt egernhus med hele 3 nødudgange. 

Pindsvine og insekter 

Pindsvin elsker at gnaske små insekter og andre kryb i sig, og så elsker de at have en god seng at sove i om vinteren. Hjælp pindsvinene med et pindsvinehus som endda har et lækkert og naturligt design. Med et hus kan den nemt finde ro og tryghed til både at få unger og gå i hi. 

Et insekthotel inviterer alverdens flyvende og krybende insekter ind i din have. Selvom de kan være noget så ulækre og irriterende, så bidrager de også med gode ting til din have. Uden insekter vil større dyr som fx fugle og pindsvin heller ikke være i din have. Desuden hjælper insekterne med bestøvning af havens blomster når de bevæger sig rundt i din have. 

;