St. Hippolyt hestefoder

Hestefoder af højeste kvalitet

Vi er glade for at være St. Hippolyt forhandler. Hestefoderet fra St. Hippolyt er nemlig foder af højeste kvalitet lavet på gode råvarer tilsat urter, der både er velduftende og har gode egenskaber, din hest kan drage fordel af.

I naturen ville din hest naturligt søge at græsse på forskellige urter og planter for at få sine varierende behov dækket. Det efterligner St. Hippolyt ved at tilsætte nærende urter fra forskellige planter bl.a. pebermynte, timian, brændenælde og mange flere, der bidrager til din hests sundhed og velvære.

Naturmüsli – den gamle klassiker de fleste hestefolk kender

Den populære St. Hippolyt Naturmüsli, der er et af de mest kendte müslifoder til heste på markedet, er ikke kun til islændere. Rigtig mange typer heste trives super godt på denne velduftende variant både sportsheste og hyggeheste.

Naturmüsli er tilpasset til de nordiske jordbundsforhold, så du kan forvente et nøje afstemt foder til din hest. Der er tilsat organiske mineraler og naturlige vitaminer, som gør, at din hest let kan udnytte foderet for maksimal sundhed. Desuden er hestemüslien lav i daglig dosering, så selv mindre ponyer er dækket ind med vitaminer og mineraler ved en lav daglig dosis uden at få for mange kalorier.

Der findes et St. Hippolyt hestefoder til din hests unikke behov

St. Hippolyt har også et bredt udvalg i følfoder og avlsfoder til dine føl, avlshopper og avlshingste, til ponyen der skal tabe sig samt præstationshesten. Her er noget for enhver smag og ethvert behov.

Der er flere varianter at vælge imellem, så du kan finde det mest optimale produkt til dine heste. Der er både varianter i pelleteret udgave, der er velegnet til foderautomater eller heste der sorterer i sit foder samt lækkert müslifoder. Fx finder du:

  • Hippolyt Solo, der er lavt på sukker og stivelse.
  • Hippolyt Equigard, der er lav i kalorier til heste med tendens til overvægt.
  • Hippolyt senior er velegnet til den ældre hest eller heste, der har brug for et ekstra boost efter en fx en sygdomsperiode.
  • Hippolyt Fohlengold, der sikrer at dine føl og ungheste støttes i en god vækst, der giver sunde knogler og brusk og dermed holdbare heste.

Du finder St. Hippolyts kvalitets hestefoder sortiment hos Miljøfoder.

Tilskud til heste med særlige behov fra St. Hippolyt

St. Hippolyt har et bredt sortiment i tilskudsprodukter, som støtter din hest eller pony under særlige omstændigheder og ved særlige behov. Fx Hippolyts MicroVital, der er højaktuelt som tilskud til hestene i forår og efterår ved pelsskifte.

Det kan også være at din hest har brug for et boost af vitaminer og mineraler efter en lang vinter, ved flytning, en stresset periode eller efter sygdom og her er et MicroVital også et oplagt valg.

Hvis du oplever at din hest har særligt behov for et tilskud, som understøtter stofskiftet er GlucoGard og LaminForte i kombination med Equigard produkter, du bør overveje. Særligt om foråret ved indgræsning og den øgede græsvækst kan du med fordel anvende disse produkter.

Uanset om du har en hest, der har behov for et tilskud til at understøtte pelsskifte og en flot pels, sensitiv hud, en sund opvækst, ledstøtte, muskelopbygning eller andet, så har St. Hippolyt et produkt, der giver din hest de mest optimale rammer for at kunne præstere optimalt og bare have det godt.

Kvalitet fra Agrobs forlænger tyggetiden og tilføjer endnu flere lækre urter

De lækre fiber produkter fra Agrobs finder du også her. Heste har godt af at bruge lang tid på at tygge sit foder, da det forøger spytproduktionen. Du har måske hørt begrebet øget tyggetid. Ved at tilsætte produkter fra Agrobs til hestens daglige foderindtag kan du øge fiberindtaget, hvilket giver en god fordøjelse og dermed sikrer en høj udnyttelse af hestens øvrige foder.

Du kan også bruge Agrobs produkter som en hel eller delvis erstatning for øvrigt grovfoder, hvis du fx har svært ved at skaffe grovfoder af god kvalitet eller blot ønsker at øge hestens ration.

Et af de ret populære Agrobs produkter hos Miljøfoder er Pre Alpin Aspero, som mange bruger som et lækkert velsmagende tilskud til hestens daglige fodring. Agrobs Pre Alpin Aspero indeholder over 60 forskellige typer enggræsser og urter og er dermed et perfekt tilskud til de triste vinterfolde og danske sommerfolde uden særlig plantediverstet. Du kan bruge Pre Alpin Aspero til alle typer heste, da det er lavt på sukker, fruktan og stivelse og ikke tilsat melasse, men i stedet koldpresset hørfrøolie og camelinaolie, der sikrer et støvfrit produkt.

Søger du hestefoder fra St. Hippolyt på tilbud, så er det siden her du skal holde øje med. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få direkte besked om alle vores gode tilbud i din indbakke.

;