Egern, pindsvin, vildt mm.

Stort udvalg af foder og tilbehør til havens vilde venner

Hos Miljøfoder har vi et bredt udvalg af foder og tilbehør til de mange forskellige dyr som besøger din have.

Det kan være du er så heldig at have besøg af de små fine egern? I Danmark har vi en egern-art, men i to farver, et rødt og et sort egern. Egernet er ikke så stort, og vejer mellem 250 - 500 gram. Det meste af tiden lever egernet oppe i træerne hvor den er balancens mester, med sin markante pjuskede hale. Vi har et udvalg af nødde-huse og nødde-blandinger som egerne vil elske.

Et andet dyr, du kan være heldig at se i din have, er pindsvinet. Pindsvinet lever meget fredsommeligt på jorden, og gerne under en bunke grene eller blade. De er ikke kræsne og de hjælper dig gerne af med alt lige fra dræbersneglene i din køkkenhave til edderkopperne i ungernes legehus. Hold pindsvinene i haven ved at inviterer dem indenfor i et pindsvine-hus, og skulle det blive nødvendigt har vi også lidt lækkerier du kan lokke dem med. 

Bor du i nærheden af skoven, eller har du markerne som nabo, så kan du være heldig at se rådyr eller sågar hjorte i din baghave. Hvis du ved at de er der ude, tæt på, kan du lokke dem lidt tættere med en foderblanding de bare ikke kan modstå.  

 

;