Svinefoder

Svinefoder fra Miljøfoder

For os er dine dyr og deres velfærd i højsæde. Derfor har vi gjort os umage med at sammensætte et sortiment af foder som både er af topkvalitet og prisbilligt. 

Foderet du finder her på siden, er til dig som gerne vil gøre lidt ekstra for dine grise. Du finder færdigblandet foder til kælegrise, slagtesvin og smågrise. Ud over det færdigblandede foder, har vi også et bredt udvalg af rent korn. Dette giver dig mulighed for at blande et foder som passer til netop dine og dine grises behov. 

Mangler du tilskud til dine grise i form af salt, protein eller andet? - Hos Miljøfoder finder du flere varianter af tilskud til grise og svin. 

Der er stor forskel på hvordan du skal fodre dine grise, alt efter hvor gamle de er, hvor store de er og hvad formålet med dem er. Fx dur det ikke at du fodrer dine kælegrise med slagtesvinefoder og omvendt. 

Mange landmænd vælger at blande deres foder selv, for på den måde kan de justere i indholdet alt efter behov. Det kan fx være at søerne mangler protein, så kan han tilføre lidt ekstra sojaskrå til blandingen osv. Denne mulighed giver vi også dig, med et bredt udvalg af korn og fodermidler. 

;