Kvæg

Bredt udvalg i kvægfoder

Her hos Miljøfoder har vi et godt og bredt udvalg af foder til dine geder og kvæg. Vi har et udvalg af foder som passer både til voksne køer, geder, kalve og kid fra de er helt små og nye i verden.

Vi har et udvalg af mælkeerstatning til kalve og gedekid, som hjælper dine dyr godt på vej til et stærkt liv. Et godt voksefoder er vigtigt og det finder du selvfølgelig også her hos os, ligesom du finder kvalitetskorn af forskellig slags, så du selv kan blande et foder som er tilpasset netop dine køer. 

Desuden har vi et godt udvalg af vitamin- og mineraltilskud, som du både kan anvende når dine køer er på græs eller når de går i stalden. Det er vigtigt med den rigtige mineralbalance, især når køerne går på græs, og her finder du et godt, relevant udvalg af slikspande som giver dine køer netop det, de har behov for.

Hvis du holder geder, eller overvejer at gøre det, skal du ligeledes kigge efter foder og tilskud i denne kategori. Dine geder er nemlig, langt hen af vejen indrettet som små kvæg. Geder er drøvtyggere, har 4 maver og har ligesom køerne brug for strukturfoder og mange af de samme tilskud, som køerne har. Selvom gederne umiddelbart ligner får, skal du altså give dem foder til kvæg - men mangler du en ny grime eller andet udstyr, skal du kigge i kategorien "Fåretilbehør".

Tilbehør til kvæg

Ud over det brede udvalg af foder og de mange muligheder for at blande dit eget foder, så har vi også et udvalg af tilbehør. 

Hos os finder du forskelligt udstyr, du skal bruge til dine kvæg. Bl.a. kostrigler, kalvesutter, og spandeholdere. Det kan hænde at dine malkekøer får tørt, irriteret yver og sker det så har vi også produkter som kan afhjælpe dette, og det hele er selvfølgelig til gode priser. 

I øvrigt 

I kategorien "Stald og hegn" finder du desuden alt hvad du ellers skal bruge til dine kvæg. Her er både spande, strøelse og meget, meget mere. 
Skal hegnet repareres? Så finder du hos os alt til det elektriske hegn her.

Så tag et kig rundt og kontakt os, hvis du får brug for råd og vejledning! 

;