Ridebukser

Ridebukser i høj kvalitet

Hos Miljøfoder forhandler vi ridebukser og ridetights i høj kvalitet. Bukserne har en god pasform og er i kvalitets materialer med god slidstyrke, det er din sikkerhed for tøj der holder pasformen, selv efter gentagende vask. (Obs husk at følge vaskeanvisningen.)

I vores sortiment af ridebukser og ridetights finder du forskellige stile, så der er noget for enhver smag. Ridebukserne er både behagelige og moderigtige. Med et par ridebukser ser du ikke kun rigtig godt ud, du får også en bedre ridetur med komforten i top.

Vi køber hos Miljøfoder de nyeste kollektioner hjem, så sortimentet skifter, og det er muligt at finde noget nyt, og være med på moden, med det sidste nye i stalden. Samtidig er tøjet i en høj kvalitet, så du har tøj i lang tid, og behøver ikke skifte ud hele tiden.

Hvorfor købe ridebukser?

Er du lige startet, og i tvivl om ridebukser er en god investering? Så kan vi kun sige ”det er det”! Ridebukser er designet til at ride i. De er tætsidende så der ikke er noget som flagre, og gener. Ridebuksers vigtigste egenskab er at give dig et godt sæde i sadlen, de er derfor udformet uden syninger ned langs lårene, og det er en god ide at vælge dem med fuldskind eller silikonedutter. Med fuldskind og silikonedutter, har du en meget bedre forudsætning for at blive hængende i sadlen, dette er meget praktisk når du som nybegynder skal øve dig i at finde balancen og følge bevægelserne fra din hest. Når du vælger et par ridebukser, er det vigtigt de sidder godt, ikke har en masse folder, og ikke strammer mere, end du kan sidde ned i dem.

Ridebukser til herre og damer og børn

I vores sortiment finder du både ridebukser til herre og damer, til store og til små. Vores sortiment af herre ridebukser er formet til at passe den mandlige rytter, så du kan føle dig godt tilpas, også til hest.

Vi har et bredt sortiment af ridebukser til kvinder og til børn. Flere af vores bukser kan du finde både i en voksen og børne udgave, så kan du og dit barn matche, når i skal i stalden sammen. Bukserne har en god pasform og er lækker i kvaliteten. Du finder både ridebukser og ridetights i vores sortiment.

Vi fører kvalitets tøj i følgende mærker; HKM, Horka, Catago, Covalliero og Equipage

Køb ridebukser hos Miljøfoder

Køb ridebukser her hos Miljøfoder. Vi har flere forskellige designs og farver. Du finder ridebukser til herre, ridebukser til kvinder og ridebukser til børn. Forsyn hele familien med ridebukser fra Miljøfoder, så behøver du kun at handle et sted.

Af detaljer på ridebukserne, kan vi nævne fede designs, forskellige farver, og lommer til mobiltelefon, eller en godbid, når hesten har været dygtig. Vi har både ridebukser med skind og ridebukser med silikone. Ridebukserne er fremstillet i forskellige materialer, men typisk består de af: bomuld, polyester, micropolyamid og elastan
Vi har alle størrelser, så der er ridebukser både til store og til små. Størrelsesskalaen spænder bredt. Den mindste børnestørrelse i vores sortiment starter ved 110. Den største størrelse går helt op til str. 52 Herre, og en str. 48 kvinde.

Køb ridetights hos Miljøfoder

Ridetights er det sidst nye inden for ridebukser. Det føles som at bære et par træningsbukser. Du får maksimal bevægelsesfrihed i et par ridetights. De følger dine mindste bevægelser, uden at bremse dig eller stramme nogen steder, da stoffet er dejlig elastisk. I vores sortiment finder du kvalitets ridetights, lavet i forskellige tykkelser af materialer. Det er derfor muligt at finde en lækker tynd udgave, som kan være mere behagelig at have på, når det er rigtig varmt.
Alle vores ridetights er udformet med silikone som antiskrid, for den bedst mulige komfort i sadlen. Typisk har bukserne en lomme ned langs det ene lår, som gør det muligt at have din mobil med på ridetur.

Vores ridetights har smarte detaljer, flotte farver og sortimentet fornyes hele tiden, da vi tager forskellige kollektioner hjem.

Du finder både kvinde og børnemodeller af ridetights. Størrelsen spænder fra den mindste til børn, i en str. 128, til den største kvindemodel i en str. 46.   

 

Skal du have nyt ridetøj finder du alt i rytterbeklædning her

;