Gnaver

Stort udvalg i foder til kaniner og gnavere

Hos Miljøfoder har vi alt det du skal bruge til dine kaniner, marsvin, hamster og andre små gnavere. Vi har et stort udvalg af foder som passer til dit behov, uanset om det er skønne blandingsdyr, du har som kæledyr, milde kæmper fx Rex eller Belgisk du har som slagtedyr eller racer som Fransk Vædder kanin eller Teddy marsvin du har som udstillingsdyr. 

Det er vigtigt med det rigtige foder til dine kæledyr og derfor har vi et bredt udvalg som byder på pillefoder, müslifoder og kornfrit foder, og det hele til fornuftige priser og i god kvalitet. Desuden finder du også et bredt udvalg af snacks, fx gnaverstænger med et utal af smagsvarianter, og tilskud som Dental bloks til vedligehold og slid af tænderne. 

Bredt udvalg af tilbehør

Ud over foder, finder du også et bredt udvalg af tilbehør til kaniner, marsvin, hamster og andre gnavere. Bl.a. finder du bure, drikkeflasker, foderskåle, høhække, seler, liner og meget mere. 

Står du og skal have lavet en indhegning udendørs har vi også lige det hegn du mangler til den opgave. 
Vi har også et godt udvalg af bundstrøelse til ethvert behov, og et bredt udvalg af hø i forskellige prisklasser og kvaliteter. 

;