Eggersmann hestefoder

Søger du det bedste hestefoder til din hest?

Heste er individuelle ligesom vi mennesker. De har forskellige behov og bliver brugt forskelligt i hverdagen. Nogle arbejder hårdt i sporten, nogle hygger med en rask skovtur, mens andre får føl. Der skal være noget til alle typer heste. I Eggersmann hestefoder sortimentet finder du et stort udvalg af hestefoder, der passer til din hest. Uanset om du er mest til hestefoder i pellets eller i müsliform, så er der en variant af Eggersmann, der kan matche dine behov.

Eggersmann hestefoder er foder af højeste kvalitet.

Hvilken type hestefoder skal du vælge til din hest eller pony?

Hvilken type hestefoder og den daglige mængde afhænger af om din hest er konkurrencehest eller løbshest, der har brug for en del kalorier for at have energi til sit arbejde. Heste i hårdt arbejde og konkurrence samt heste i avl og føl/ungheste, der vokser har brug for en væsentlig større mængde kalorier og også vitamin og mineral behovet er større fx på e-vitamin. Derfor er hestefoder til højt ydende heste tilpasset dette behov.

En shetlandspony, der går på marken og hygger sig, vil blive alt for fed af den daglige mængde eller komme i underskud af vitaminer og mineraler ved kun en god håndfuld om dagen. Derfor er det vigtigt at vælge en hestefoder type, som passer til din type hest.

Eggersmann er hestefoder i top kvalitet

Hos Miljøfoder finder du flere varianter af hestefoder fra Eggersmann både til avlsheste, konkurrence heste og til heste på græs. Søger du et kornfrit hestefoder eller et hestefoder uden havre kan du fx vælge mellem det fiberrige Struktur Kornfri eller Cool müsli, der også er tilsat magnesium, som kan være en fordel til heste, der er lidt til den varme side, eller som let stresser op.

Til heste der er ved at være oppe i årene eller har brug for lidt ekstra efter en sygdomsperiode og lignende kan Senior müsli være et oplagt valg til din hest.

Har du en hest, der skal tage på, har brug for ekstra energi i arbejdet eller en unghest, der skal klargøres til kåring og have lidt ekstra til muskelsætningen, så den er tiptop klar til at tage præmier, så kan du vælge Eggersmann High Energy Müsli, der er udviklet netop til denne type heste.

De lækreste hestegodbidder og ekstra forkælelse

Eggersmann laver også lækre godbidder til din hest eller pony. Eggersmann Minis er helt små godbidder, som er perfekte at bruge som en belønning fx ved jordarbejde og klikkertræning, hvor du har brug for at kunne belønne hesten mange gange uden at den bruger for lang tid på at tygge af munden.

Du kan også vænne hesten til, at du har lækre treats med i lommen, fx når du henter den fra folden. Dermed vil den hurtigt lære at komme, når den ser dig. Er du storforbruger af godbidder, så kan du få Eggersmann Lecker Briks i sække med 25 kg i fire smagsvarianter: Lakrids, hindbær, gulerod og æble.

Lun mash til heste med mange gode funktioner

Om vinteren på kolde dage kan de være hyggeligt at forkæle din hest med Mash. Mash har mange flere fordele end blot at være et hyggeligt mellemmåltid. Du kan bruge Mash om sommeren i større eller mindre portioner. Det kan være, at du starter en del stævner i sommerperioden. Her er det alfa omega, at din hest får væske nok og ikke mister vigtige salte i kroppen. Du kan netop bruge mash til at få ekstra væske i hesten efter hårdt, svedigt arbejde. Du kan også bruge Mash til at skjule tilskudsprodukter som elektrolytter, hvidløg, vitamintilskud og andet, som hesten ellers ikke så gerne spiser i ren form.

Du kan også få Eggermann Mash i en kornfri version uden melasse – lav på sukker og stivelse.

Få udregnet en foderplan til din hest

Har din hest et særligt behov, eller har du brug for at få udregnet en individuel foderplan, så tag en snak med en af vores hestefoder eksperter.

Skriv dine kontaktoplysninger og oplysninger på din hest via mail til:

Viborg afdeling: bilagviborg@miljoefoder.dk

Ikast afdeling: hest@miljoefoder.dk

 

;