Kattebakke

Hvilken kattebakke skal jeg vælge?

Der finders et hav af løsninger når man taler om kattebakker/kattetoiletter, og det er meget individuelt hvilken bakke som passer bedst ind i hjemmet. Hos Miljøfoder har vi sammensat et sortiment som vi mener rammer bredt og som helt sikkert også passer ind i dit hjem. 

Den lukkede kattebakke

Det kan være utroligt praktisk med en lukket kattebakke/kattetoilet, af flere årsager.

For det første sikre det at der ikke kommer grus ud på gulvet når din kat har været inde at besørge, og efterfølgende skal skrabe og dække det til.

Dernæst er det uhyre praktisk at lugten er lukket inde og luften som kommer ud bliver filtreret igennem et filter i bakken. Det filter er nemt at skifte, og holder i lang tid. 

For nogle katte er det også en fordel at benytte et lukket kattetoilet så de kan træde af på naturens vegne i fred og ro. Nogle katte bliver nemlig nemt distraheret, forskrækket eller skræmte hvis der foregår en masse omkring dem mens de er i kattebakke. 

Har du flere katte så kan det også være en rigtig gode løsning med en lukket kattebakke, da de ofte kan rumme en del mere end de åbne kattebakker kan. 

Ulempen ved de lukkede kattebakker er at de ofte fylder rigtigt meget i rummet, og ikke passer særligt godt ind i den øvrige indretning. 

Den åbne kattebakke

De åbne kattebakker er en god, nem og billig måde at håndterer din kats toiletbehov. Med den åbne kattebakke er det nemt at se hvornår der trænger til at blive tømt og rengjort. De åbne kattebakker har en kant som sikre at du ikke får kattegrus på gulvet når din kat skal skrabe og dække efterladenskaber til.

De åbne kattetoiletter er ikke lige så private som de lukkede er, og derfor anbefaler vi at du placerer den et sted hvor katten ikke bliver forstyrret når den bruger kattebakken. 

 

;