Møllerens hestefoder

Hvilket hestefoder skal du vælge?

Det kan være en jungle at finde rundt i alle de hestefodertyper, der er på markedet. Når du skal finde ud af, hvad din hest skal have at spise, er det vigtigt først og fremmest at se på dens størrelse og daglige arbejde. Mange heste arbejder kun lidt i hverdag og behøver mindre krybbefoder, end man umiddelbart antager.

En times ridning for hesten er som regel ikke så hårdt, som vi mennesker tror, da der jo både bliver varmet op og skridtet af. Derimod har heste, der bruges til avl, væddeløb, military og lignende, et langt større behov for kalorier og faktisk også stivelse at arbejde på.

Heste er generelt nøjsomme dyr. Deres system er beregnet til at søge føde på stepper, hvor græsset er sparsomt, men variationen stor. De mest trivelige typer er som regel shetlændere, fjordheste og andre lidt tungere typer, hvor vamblodsheste med meget fuldblod ofte har en ret høj forbrænding og har brug for mere. Det afhænger selvfølgelig også af størrelsen på hesten eller ponyen.

Se altid på dit hestes individuelle behov, selvom der er vejledende foderrationer angivet på sækken, der sikrer at din hest er dækket ind med vitaminer og mineraler. Du kan også kontakte os og få lavet en individuel foderplan.

Hestefoder i både müslifoder og som pelleteret foder

Møllerens har tre müslifoder typer til heste og ponyer: Isi-star, Natur Müsli Struktur og HesteSpark Müsli. Alle tre varianter er hestefoder i en høj kvalitet til super gode priser, som passer til de fleste hestes behov.

Møllerens Isi-star er eksempelvis særligt velegnet til nøjsomme heste fx ponyer og Islændere, da den dækker hestens behov for vitaminer og mineraler ved en lav daglig dosis. Derved kan du roligt fodre din hest eller pony uden, at den bliver for tyk af at få for mange kalorier, men hvor den stadig er dækket ind med vitaminer og mineraler.

Møllerens Natur Müsli Struktur har et højt indhold af fibre og et lavt indhold af sukker og stivelse.  er et hestefoder, du kan bruge til de fleste typer heste. Foderet giver en lang tyggetid og stimulerer spytproduktionen, hvilket er supergodt for fordøjelsen. Heste er jo beregnet til at søge føde mange timer i døgnet i nature.

Møllerens HesteSpark Müsli er et havrefrit hestefoder, der også er velegnet til heste der skal tage på eller som rides i middel-hårdt arbejde, men uden at blive ”varme” af havre. Er din hest lidt oppe på tæerne kan det være, hvis havre mængden er for stor i dens foderration. Husk selvfølgelig også at din hest kommer ud og bevæger sig frit, så den kan komme af med sin overskudsenergi.

Ønsker du pelleteret foder til en billig pris, så kan du vælge mellem Møllerens Favorit Pellets eller Møllerens Favorit Pellets Plus (HestePlus). Farvorit Pellets Plus kan gives ved siden af havre, roepiller eller andre energikilder. Husk at den gamle kending ”Vrinsk” har skiftet navn til Favorit Pellets og HestePlus hedder nu Favorit Pellets Plus.

Husk altid at fodre med godt grovfoder som hø eller wrap ved siden af hestens krybbefoder – også kaldet kraftfoder. Det er mest optimalt for din hests fordøjelse og generelle velvære at have god tyggetid i løbet af dagen. Så undgår du også at hesten udvikler adfærdsproblemer, som følge af kedsomhed eller stress. Når heste spiser mindskes dens stressniveau nemlig også, da det at tygge frigiver endorfiner i hjernen.

Du finder hestefoder til alle typer heste hos Miljøfoder

Vælg Møllerens hestefoder, når både økonomi og kvalitet skal gå hånd i hånd. Alle fodertyper fra Møllerens sikrer, at din hest er dækket ind med vitaminer og mineraler og er lavet af gode råvarer.

Ved større hestehold er det ofte en fordel, når prisen kan holdes lav på hestefoderet, og at den daglige hestefodring er let og ukompliceret. Det er let at fodre med hestefoder fra Møllerens.

Du kan få dit hestefoder leveret til stalddøren fra Miljøfoder. Bestiller du over 1.499,- er det også med fri fragt.

Søger du Møllerens hestefoder på tilbud, så er det siden her, du skal holde øje med. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få besked om alle de gode tilbud på hestefoder direkte i din indbakke.

;