Lara kattefoder

Lara Kattefoder

Lara kattefoder produceres og udvikles af det belgiske firma VERSELE LAGA. Firmaet har siden 1932 udviklet sig fra et lille familiefirma til en stort international virksomhed, hvis mål er, at producere kvalitets foder. Hos VERSELE LAGA deler de den samme passion: Pleje af båndet mellem mennesker og dyr, med de bedste nærings- og plejeprodukter. Da båndet mellem mennesker og dyr har stor betydning, tager virksomheden ansvar i sociale projekter med organisationer der deler de samme værdier, her kan nævnes et papegøje hjem i Tenerife og en førerhundeskole i Genk.

Lara kattefoder produkter

Uanset om din kat elsker at jage udenfor eller ligge og spinde på dit skød indenfor er Lara kattemad et foder din kat vil elske dig for. Med Lara Kattemad foder du med et kvalitetsfoder til gode priser. Lara er især det foder mange katteejer vælger, når deres kat er meget kræsen og ikke vil spise. Med Lara kattefoder ønsker producenten en sund, velernæret glad kat, med en flot skinnende blank pels.

Du kan vælge mellem 9 forskellige tørkostprodukter. Til katte på 0 – 1 år, anbefaler vi Junior. Har din kat nogle særlige behov, eks ved alderdom eller er din kat steriliseret, anbefaler vi special produkterne der er henvendt hertil; Urinary care, sterilized og senior. En af fordelene ved Lara er deres serie af foder med forskellige smag i foderet, hvor grundformen af fodret er ens, det betyder du nemt kan skifte smagsvariant uden vrøvl med maven. Forebyg kræsenhed, ved at lade din kat smage noget forskelligt. Her kan du vælge mellem: Kylling, lam, oksekød og fisk.

Se det store udvalg af kattemad her

Pakning af Lara kattefoder

Lara kommer i 2 størrelser. Du kan købe alle 9 varianter i 2 kg. pakke. Du kan købe Lamb, Poultry, Fish, Beef og Sterilized i 10 kg. sække.

Tørkosten i 2 kg poserne kommer med smart selvluk. Dette holder på næringsindholdet i fodret, og er derfor med til at holde fodret friskt i længere tid. Tørkost er som chips, står posen åben bliver pillerne kedelige, og du kan meget vel komme ud for din kræsne kat, får mindre lyst til at spise det. Ved køb af 10 kg sække, kan vi anbefale du kommer fodret i en foderspand der er tæt, for at holde fodret friskt.

Din forhandler af Lara kattemad

Hos Miljøfoder er vi glade for at kunne tilbyde en bred vifte af forskellige ernæringsprodukter til din kat, i forskellige prisgrupper. Lara er et godt sælgende foder, da du får kvalitet og prisbevidsthed i et og samme foder.

;