Back On Track

Hvad er back on track?

Virksomheden Back on Track fremstiller led- og muskelbeskyttelse, som er fremstillet af et "keramisk tekstil", som sælges under det registrerede varemærke" Back on Track".

Tekstilet reflekterer kropsvarmen i form af infrarød stråling - en energiform, der bevirker et øget velbefindende.

Den reflekterende varme kan mindske spændinger i musklerne og forøge blodcirkulationen, således at man kommer sig hurtigere.

Sådan sikrer Back on track den samme kvalitet hver gang:
“Hver gang et nyt parti keramisk tekstil er blevet fremstillet, måles niveauet af reflekteret varme og bølgelængde af et uafhængigt universitets laboratorium. På denne måde kan vi sikre ensartethed i kvalitet og effektivitet.”

 

Hvordan virker back on track?

Back on Tracks led- og muskel-bandager er lavet af funktionelle tekstiler med varmereflekterende egenskaber. Tekstilet er en synergi mellem gamle kinesiske erfaringer og moderne videnskabelig teknologi.

Ved fremstillingen af polyester- eller polypropylentrådene smeltes keramiske partikler ind i trådene. Egenskaben hos de keramiske partikler er, at når de bliver varmet op af kropsvarmen, reflekteres de tilbage til kroppen. Varmen bliver reflekteret, og er også kendt som infrarød stråling.

Det er velkendt og dokumenteret, at infrarød varmestråling øger blodcirkulationen.

Den øgede blodcirkulation i vævet medvirker til at lindre muskelspændinger og til at forbedre ydeevnen. En vigtig egenskab kan være den skadeforebyggende effekt du får, når produktet bruges under opvarmning, træning og konkurrence.

 

Back on track til mennesker?

Læs venligst nedenstående råd om anvendelse af vores produkter inden du tager dem i brug.

At starte med at bruge Back on Track produkter bør ske gradvist. Start med at anvende produktet maks. 4 timer de første 2-3 dage. Kroppen kan så få lejlighed til at vænne sig til den effekt som stoffet giver.

Grunden til at det  anbefales at starte med maksimum 4 timers brug er, at nogle oplever ubehag i starten. Dette skyldes den øgede blodgennemstrømning, som faktisk er en god indikation af den keramiske stofs effekt. Den gammel kendte smerte kan hos nogen opstå efter kort tids brug. Hvis smerten bliver for meget, lader man være med at bruge produktet mere den dag og i stedet starte langsommere op over de kommende dage indtil kroppen har vænnet sig til effekten.

Efter den indledende periode bør man øge brugen til mindst 8 timer dagligt, gerne længere. Allerede efter få timer opleves ofte reduktion af smerter i spændte muskler og inflammatoriske led. Længerevarende smertetilstande kan kræve flere dage, op til 10-20 dage, før smerten aftager.

Efter de første 2-3 dage, er det vigtigt at fortsætte med at bruge produktet intensivt i mindst 10, helst 20 dage, inden man kan vurdere effekten. Da det keramske stof reflekterer flere af kroppens varmestråler når vi bevæger os, bliver effekten større, hvis vi bruger det når vi er i bevægelse. Men Back on Track virker også når vi er i ro, selv når vi sover.

Fortsæt med at anvende produktet i overensstemmelse med det mønster, du selv har fundet frem til, eller brug det i to uger og hold en pause i den tredje uge, sidstnævnte for at undgå at kroppen vænner sig til effekten. Følsomheden for denne tilvænning er individuel. For at opnå maksimal effekt, skal det keramiske stof være i direkte kontakt med huden (hvis det er nødvendigt, kan et tyndt stof af bomuld sættes imellem).

Mangler du andet ridetøj sammen med? Så klik endelig her og se vores store udvalg af ridetøj.

 

Sådan passer du bedst på dit Back on Track produkt

Vi anbefaler at du læser og følger vejledningen for vask, for at sikre produktets kvalitet.

Back on Track-produkterne kan maskinvaskes ved 30-40C med almindeligt vaskemiddel. og bør kun lufttørres.

Bemærk: Brug ikke blegemiddel eller skyllemiddel, brug ej heller tørretumbler.

Strygning af produktet bør gøres ved en temperatur på maksimalt 50C. Det keramiske pulver er ismeltet trådene som er af polyester/polypropylen og kan derfor  ikke udvaskes ved vask af produkterne.

;