Have og mark

Have og mark

Hos Miljøfoder har vi alt til din have og mark, og vi har forhandlet produkter inden for dette sortiment, siden vi åbnede dørene for første gang tilbage i 1994. Vi vil meget gerne hjælpe og vejlede dig ved tvivl, hvad end det handler om en ny indhegning til dine dyr, gødning til din have eller hvilken vandslange du skal vælge. Ingen spørgsmål er for store eller for små.

I have og Mark kategorien finder du følgende kategorier:

  • Haveredskaber
  • Sprøjtemidler og tilbehør
  • Til plæne og Mark
  • Skadedyr.

 

Haveredskaber

Under haveredskaber finder du et stort udvalg af haveredskaber til din have. Du kan finde havekærre i alle prisklasser og til et hvert behov, du finder også redskaber fra hovedsageligt Ryom og Fiskars.  Vi har også et stort udvalg af vandslanger, og tilbehør til drivhuset i form at kapilærkasser, vandkande og vandsæk. Står du og mangler nye arbejdsko eller arbejdshandsker til at gå i haven eller stalden i, så har vi også et lille, men godt sortiment af arbejdssko og arbejdshandsker til forskellige formål.

 

Sprøjtemidler og tilbehør  

Vi har et stort udvalg af forskellige sprøjter i forskellige størrelser, så du kan vælge den sprøjte der passer bedst til dit behov. Du finder også et bredt udvalg af sprøjtemidler.

 

Til plæne og Mark

Under vores Plæne og Mark kategori, finder du alt til din græsplæne, bede og mark. Vi har et bredt udvalg af gødningsprodukter, jordforbedringsprodukter, jord, muld og sphagnum, og et kæmpe udvalg i havefrø fra Hornum samt græs og markfrø fra DSV Frø.

 

Skadedyr

Bøvler du med skadedyr i form af mus og rotter, større skadedyr, eller bare insekter, så har vi et kæmpe udvalg, så du kan slippe af med skadedyr. Vi har alt fra sprøjtemidler, klapfælder og gift, som hurtigt og humant gør det af med skadedyrene, til fælder der kan fange dyrene, så du kan køre dem væk. Du kan også vælge mellem et udpluk af skræmmer i form af fugle, drager og  ultralydsskræmmer.

 

Fandt du ikke hvad du søgte

Har vi ikke den vare i vores sortiment, du lige står og mangler, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil rigtig gerne undersøge om vi kan skaffe den specifikke varer, og vi tilpasser løbende vores sortiment, så du er sikker på at kunne skaffe de sidst nye produkter, de kendte og dem der aldrig får af mode.

;