Amequ by Dangro

Elixir er en flydende tilskudsserie med fokus på høj optagelighed og sund ernæring til alle heste og ponyer, uanset type og præstationsniveau. Det er Amequ by Dangro, som står bag serien. Elixir serien er udviklet af førende eksperter indenfor hestens ernæring. Serien består af naturlige råvarer af højeste kvalitet, de er godkendt til humanernæring. Bag serien finder du et tæt samarbejde mellem følgende erhverv: Bioanalytiker, urtespecialister, osteopat og orthomolekylær specialist.

100 % Naturlige råvarer

Hele Elixir serien består af 100 % naturlige råvarer. Det vil sige du ikke finder kemiske tilsætningsstoffer i Elixir serien. Der er udelukkende benyttet urter, som er godkendt til human ernæring. Dette er med henblik på at opnå den højeste kvalitet og renhed af produkterne. Produkterne er testet i et stort omfang på konkurrenceheste samt heste i vedligehold.      

Flydende tilskudsprodukter til heste

Elixir er den første store serie, med en lang række tilskud til heste, som udelukkende er flydende.

Med flydende tilskud, kan det være nemmere at camouflere tilskuddet i hestens daglige foder. Ser vi på menneskers tilskud til små børn, finder du at disse kommer i flydende form, fordi det er langt nemmere at få i de små. Det samme gælder for vores heste. Med flydende tilskud, ses der oftest meget færre komplikationer, med at hestene siger nej tak til deres foder.

Flydende tilskudsprodukter kan bedre fordele sig ud i hele fodret. Det er derfor nemmere at camouflere tilskuddet, så hesten formodentlig ikke underlader at spise sit foder. For mange nøjsomme heste, som spiser en meget lille portion foder, kan det oftest være svært at få tilskud, i pulver eller pilleform, i dem, simpelthen fordi mængden af piller eller pulver er for stor, kontra fodermængden.

Med flydende tilskudsprodukter slipper du også for alt det dyre tilskudspulver ligger i bunden af krybben, når hesten er færdig med at spise. Din hest slipper også for en tør oplevelse, med pulver i ganen.

Hvilke tilskudsprodukter kan du finde i denne serie?

Serien er mangfoldig og byder på 100 % naturlige indholdsstoffer som kan understøtte fordøjelse, led, luftveje, immunforsvar, pels, hove, lever og nyrer. I serien finder du også produkter som understøtter væskebalancen og bidrager med elektrolytter eller E-vitamin og antioxidanter, så din hest kan komme sig hurtig oven på en hård træning, eller en stævneweekend. Særligt ved serien, indeholder den en gødning; Meadow minerals, som du benytter til at gøde dine græsmarker. Dine græsmarker bliver beriget med vigtige mineraler, så du opnår bedre udbytte og græskvalitet for dine heste. Er din hest den nervøse type, og er energien meget eksplosiv, kan du også prøve produktet calm, som er med til at skabe fokus og koncentration. Fandt du ikke hvad du ledte efter i Dangros Elixir serie, Kan du finde et alsidigt udvalg af tilskud til din hest, under tilskudsprodukter. Vi forhandler fra mange forskellige leverandør.

 

;