Vandslanger og tilbehør

Vandslanger og tilbehør

Hos Miljøfoder har vi et bredt udvalg af vandingsartikler til have og stald. Vi har alt fra armeret kvalitetsvandslanger, til den prisbillige men gode basal vandslange, så du kan tilpasse vandslangen til dit behov. Du finder også den populære Ryom vandslange med brusehoved, som kan trække sig sammen og øge sin længde op til 3 gange.

I vores sortiment har vi lige den lille dimsedut du formodentlig tit står og mangler, udvalget til sammenkoblinger er mange, og du finder både koblingsløsninger til din 1/2 og 3/4 tommer vandslange. Vores produkter er i kvalitetsplastik, i den gule farve du kender så godt. Foruden de forskellige sammenkoblingsmuligheder, som du kan købe enkeltvis eller som sæt, finder du også sprinkler, i form af en vippevander og en vandkanon, samt forskellige multipistol og strålepistol.

Hos Miljøfoder finder du også alt til kapilærkasser, så du kan komme godt i gang med at plante og høste, med minimalt arbejde. Vi har kvalitetsposer, så du kan passe godt på din kapilærkasse, og sikre dig den holder i mange år. Er du selv til forspiring kan vi anbefale dig pindstrup minikap, som er et lille selvvandende minidrivhus hvor kombination med plastlåget, den rette fugtighed, giver de bedste forudsætninger, for dine planter.

Vores sortiment byder naturligvis også på vandkande og vandsæk, så du nemt kan flytte vand fra A-B, uden at spilde.

 

Valg af vandslange

For at få det bedste udbytte ud af din vandslange, er det vigtigt du ved hvad den skal bruges til. På den måde får du købt en vandslange som passer til dit behov, forventet levetid mm. Ta stilling til om slangen skal kunne tåle at lægge ude i solen dag efter dag, eller om du hiver den ind dagligt. Skal du flytte meget på den, kan vægten være en afgørende faktor, her er det træls at få valgt en for tung vandslange. Ved at tilpasse din vandslange til dit behov, undgår du at blive skuffet over vandslangen, og samtidig undgår du at betale for meget for en vandslange, hvis du kan nøjes med en billigere.

 

Sammenligning af vandslanger i vores sortiment

Konkurrence vandslangen: Vandslangen er armeret, men tåler ikke lukket tryk. Du får en stærk vandslange til prisen. Den holder kun til et arbejdstryk på max. 10 bar ved 20 grader celsius.

Lysegrøn armeret vandslange: En slidstærk haveslange, som du nemt kan arbejde med. 4 lags tricot-armeret slange i høj kvalitet og med stor smidighed. Vandslangen kan holde til lukket tryk, og kan holde et Arbejdstryk på max. 10 bar ved 20 grader celsius. Fås i 1/2 og 3/4 tommer – 2 længder.

4 lags orange armeret vandslange: Lækker og slidstærk haveslange, med en utrolig holdbarhed. Polyester vævet forstærkning, Alge og UV resistent, Testet til 20 bar sprængningstryk, holdbar op til + 50 grader og - 10 grader, Indeholder ikke Bly, Barium og Casmium, Tåler lukket tryk. Fås i 1/2 og 3/4 tommer – 2 længder. (Vægt: 270 g. pr meter)

3 lags grøn armeret vandslange: PVC vandslange med polyester vævet forstærkning, 3-lags PVC vandslange, med polyester vævet forstærkning, Alge og UV resistent, Testet til 20 bar sprængningstryk, Holdbar op til +50 grader og ned til -10 grader, Uden Bly,Barium & Cadmium, tåler lukket tryk. Fås i 1/2 og 3/4 tommer – 2 længder. (Vægt: 160 g. pr. meter)

Vores Ryom vandslange med brusehoved, også kendt som Ryom flexvandslange, har hos haveunivers.dk vundet ”bedst til prisen” i deres test af vandslanger. Vandslangen er både praktisk og billig. Du får en smart og innovativ slange, som adskiller sig fra de andre på markedet. Haveslangen er en fleksibel slange, og har et brusehoved med 7 forskellige funktioner, men den skiller sig ud fra de andre på markedet grundet det materiale den er lavet af. Den smarte nylonwebbing kan trække sig sammen, når vandtrykket falder, og ligeledes kan slangen udvide sig op til 3 gange sin egen længde, når vandtrykket stiger. Materialet gør den yderst smidig, fleksibel og modstandsdygtig overfor vind og vejr. Skulle du få brug for at vande om vinteren, sørger det smarte design for, at flexvandslangen bevarer sin smidighed året rundt.