Sprøjteudstyr

Sprøjteudstyr

Har du brug for nyt udstyr til havearbejdet? Så har vi det, du skal bruge.
I denne kategori finder du et stort udvalg af havesprøjter – store og små, til at bære i hånden eller på ryggen, med eller uden batteri. Vi har altså lidt af hvert, også dén sprøjte, du lige står og mangler.

En tryksprøjte er for mange haveejere et uundværligt hjælpemiddel, når haven skal gøres klar til foråret og sommeren, og en havesprøjte kan anvendes i mange henseender.

Brug med fordel en havesprøjte, når du skal:

 • Sprøjte murværk og fliser mod alger
 • Rengøre udhæng
 • Rense terrassen
 • Imprægnere fliser
 • Sprøjte græsplænen mod ukrudt
 • Sprøjte gårdspladsen eller fliserne mod ukrudt
 • Sprøjte mod mos
 • Sprøjte træer eller buske mod utøj

Forskellige sprøjter til forskellige behov

Hos Miljøfoder har vi primært havesprøjter fra RYOM. RYOM er kendt for at lave kvalitetsprodukter til overordentligt gode priser, og de har et stort udvalg som matcher de flestes behov. I vores sortiment finder du bl.a.

 • Elektriske havesprøjter: En elsprøjte er til dig, der anvender din havesprøjte ofte, eller blot ønsker et godt redskab, der kan gøre sprøjtearbejdet så behageligt som muligt. Disse sprøjter er forsynet med et batteri, der har forskellig levetid, og som du derfor skal sørge for at lade op inden arbejdet skal udføres.
 • Manuelle tryksprøjter: En almindelig tryksprøjte er et super praktisk og prisbilligt alternativ til en elsprøjte. Med en almindelig tryksprøjte, sørger du selv for at pumpe sprøjtemidlet ud via et håndtag i siden eller et stempel i toppen. Med en manuel sprøjte, er du sikker på, at din havesprøjte er klar til brug, når du er – her er ikke brug for opladning.
 • Sprøjtevogne: Har du en større have eller skal du bare have det fedeste udstyr, så finder du også en sprøjtevogn i vores sortiment. Elsprøjten på hjul er perfekt til det store stykke sprøjtearbejde, hvor du gerne vil slippe for at genopfylde sprøjten for mange gange, eller hvor du har brug for at komme vidt omkring.
 • Rygsprøjter: En rygsprøjte gør det nemt for dig at bære sprøjten med indhold som en taske på ryggen, så du har begge arme fri til at sprøjte.
 • Sprøjter med skulderrem: En mellemstor sprøjte, som er passende til mange, mindre haveopgaver, kommer oftest med skulderrem, så du nemt kan fragte den rundt i haven.
 • Håndsprøjter: Har du blot en lille have, et blomsterbed der skal sprøjtes mod ukrudt, eller et mindre fliseareal med mos, kan du med fordel bruge en håndsprøjte, når du skal sprøjte. En håndsprøjte er super simpel at anvende, let at bære og billige at købe.

Hvis du anvender forskellige sprøjtemidler i løbet af en sæson, kan du med fordel have flere sprøjter, i flere forskellige størrelser til de forskellige opgaver. På den måde er du også sikker på, at du ikke får blandet sprøjtemidlerne sammen. En rengøring er nemlig ikke altid nok til at fjerne al sprøjtemidlet, og ved at bruge forskellige havesprøjter, er du sikker på, at undgå en kemisk reaktion.
Du kan fx skrive på sprøjten, hvad den indeholder, så du kan huske det til næste gang.

Øvrigt sprøjteudstyr

I vores sortiment finder du – ud over en række af havesprøjter – også lidt forskelligt tilbehør til din havesprøjte. Du kan bl.a. finde teleskoplanser i forskellige størrelser, som kan sættes på din sprøjte for at opnå en længere rækkevidde, når du fx skal rengøre tagrender eller rense taget for alger.
Vi har også sprøjteskærme, som du med fordel kan anvende, når du laver præcist sprøjtearbejde, der kun skal ramme bestemte områder eller hvis du blot vil spare mest muligt på sprøjtemidlet.
Hvis du skal foretage den modsatte opgave – at sprøjte et stort område, hvor sprøjtemidlet gerne må nå så langt ud som muligt, kan du med fordel bruge en spredebom – sådan en finder du selvfølgelig også hos os.

Mangler du gode råd og vejledning i dit valg af havesprøjte, så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi vil så gerne hjælpe dig.

;