Brændsel

Brændsel

Hos Miljøfoder har vi over 25 års erfaring med salg af brændsel. Vi står altid klar med gode råd og vejledning, og du er velkommen til både at skrive eller ringe til os, hvis du har spørgsmål til fyring – vi står altid klar til en snak om den løsning, der passer bedst til dig.

I brændselskategorien finder du:

- Træpiller

- HP Træpiller

- Øvrigt brændsel

Træpiller

Vores mest sælgende varegruppe i kategorien er træpiller. Vi har solgt træpiller i Ikast, siden vi åbnede den første butik i 1994. Vi har også solgt andet brændsel og træpiller i Viborg siden 1999. Hos os finder du forskellige slags træpiller i god kvalitet og flere størrelser, så der er noget til alle fyr og pilleovne. Vi sælger udelukkende træpiller i en kvalitet vi kan stå inde for, hvorfor alle pillerne kvalitetsmæssigt ligger i den bedre ende, lavet af rent træ, med brændværdier i top, fri for støv, smuld og slagger.

Træpiller kan bruges af dig, der har et pillefyr, en pillepejs el.lign. og fyrer med biobrændsel i stedet for fossile brændstoffer. De kan også anvendes som strøelse i stalde, hvor man ønsker et støvfrit miljø.

Øvrigt brændsel

I denne kategori finder du bl.a.

- Træbriketter

- Optændingsposer

- Gas samt gasflasker i forskellige størrelser

Vores træbriketter er – ligesom pillerne – i en rigtig god kvalitet. De er lyse, lavet af 100 % rent træ, nemme at tænde, varmer godt og længe, og er generelt et nemt alternativ til brug af kløvet brænde i brændeovne, pejse mv.

Optændingsposerne fra Burner er det sikre valg til nem optænding af fx dine briketter. Ved brug af optændingsposer, er du fri for at stå med krøllet avispapir, små træsplinter eller finde på andre ”Storm P” løsninger, for at få ild i brændeovnen – det virker bare med det samme!

Hos Miljøfoder sælger vi også gas. Du kan købe selve gasflasken, hvis du er førstegangskøber, og ellers få ombyttet din tomme flaske til en fuld. Vi sælger både letvægts gasflasker og de almindelige stålflasker i forskellige størrelser og priser. Vi forhandler gas fra Viking Gas, som er det 100 % danskejede gasselskab, der leverer billig gas og gode flasker til os og dig.

Vores gas og flasker kan du kun købe direkte i vores butikker i enten Viborg eller Ikast – det er derfor ikke muligt at lægge disse varer i kurv og få dem leveret til din adresse, men du er altid velkommen i en af vores butikker.

;