Fjerkræ

Bredt udvalg i hønsefoder

Hos Miljøfoder har vi alt du skal bruge til dine høns og fjerkræ. Vi har et bredt udvalg af hønsefoder, som passer til alle hønseracer, uanset om du har et par store Brahma høns, nogle smukke, sorte Maran høns, en flok af de gode æglæggere; Wyandotter, de særlige Araucana høns, som lægger flotte, blå æg, eller om du har en blandet gruppe fritgående hobbyhøns i haven, som du knap kender racerne på.
Hos os finder du alt fra startfoder til kyllinger, økologisk hønsefoder, fuldfoder, tilskudsfoder samt diverse andre tilskudsprodukter som fx de vigtige muslingeskaller til æglæggende høns. Alt sammen af en rigtig god kvalitet, til en fornuftig pris.
Har du andet fjerkræ end høns, som fx agerhøns, vagtler eller fasaner, har vi også vildt- og fasanfoder i vores sortiment.

Tilbehør til høns

Ud over foder, finder du også en masse tilbehør til høns og kyllinger her på siden. Du finder vandautomater, fodertrug, hønsehuse, samt alt hvad du skal bruge til et DIY projekt – hvis du ønsker at bygge din egen hønsegård. Vi har nemlig også hønsetråd, stolper, løse redekasser osv. Så du kan lave netop dén type hønsegård, du har i tankerne.

Øvrigt hønseudstyr

Desuden har vi mange slags hønseudstyr til forskellige formål. I kategorien med øvrigt fjerkrætilbehør finder du nemlig både varmelamper, en kyllingemor, plastik redeæg, hønseringe samt et mindre udvalg af rugemaskiner. Vi fører rugemaskiner i to forskellige mærker: De populære fuldautomatiske ET River rugemaskiner samt de smarte RYOM rugemaskiner med automatisk vending til billige priser.

;