Tilbud

Her på siden finder du tilbud og skarpe priser på produkter til både hest, rytter, hus & have, hund, kat og øvrige kæledyr. Scroll ned og find netop det du mangler.

Tilbud på haveartikler

Foråret er over os, og det kribler i de grønne fingre. Det er nu du skal plante dine forspirede kartofler i køkkenhaven, så grøntsager og krydderurter samt få plantet blomster i krukker og bede.

Kapilærkasser og plantesække pryder i drivhuset, mens dine planter er ved at gro sig store og stærke og klar til at give dig masser af grøntsager, sommeren lang. Plænen skal passes - gødes og slås. Ukrudtet kan hives op, ligesom terrassen skal have en ordentlig omgang, så din have kan stå knivskarpt, når naboer og venner inviteres til grill-hygge og rosé i solen.  Det er nok at se til, så det er bare med at komme igang.

Hos Miljøfoder finder du et bredt udvalg til hus og have samt en masse gode forårstilbud. 

Haveartikler-tilbud-miljoefoder-februar-2022-2.png

Tilbud på hundefoder og tilbehør

Hos Miljøfoder elsker vi hunde. Vi elsker deres dejlige væsen og nære personlighed. Derfor vil vi gerne forkæle dig og din firebenede ven med knaldgode tilbud på hundefoder.

Klik på knappen nedenfor og se alle tilbud på hundefoder.

Har du kat eller hest? Så skal du blot scrolle videre, så ser du alle vores tilbud til katte og heste.

Miljøfoder - hund.gif

Tilbud på kattefoder og tilbehør

Katte er, og vil altid være, blandt danskernes favorit kæledyr. Det kan vi hos Miljøfoder sagtens forstå. Derfor vil vi gerne forkæle dig og dit favoritkæledyr, med skarpe tilbud på kattemad.

Klik blot på knappen nedenfor og alle vores aktuelle tilbud på kattefoder.

Pssssst. Hvis du scroller videre, så har vi også tilbud på hestefoder.

Miljøfoder - kat.gif

Tilbud på hestefoder og tilbehør

Elsker du heste lige så meget som vi gør?

Her hos Miljøfoder går vi meget op i heste og vil altid sørge for, at din hest får det helt rigtige foder, tilskud og tilbehør. Vi vil i samme ombæring forkæle både din hest, men også din pengepung. 

Vi har derfor samlet alle vores gode tilbud på hestefoder og diverse tilbehør lige her. Klik blot på knappen og find lige dét du mangler.

Miljøfoder - hest (1).gif
;