Øvrige dyr

Øvrige dyr

Hos Miljøfoder har vi et bredt udvalg af foder og udstyr til "Øvrige Dyr".
I denne kategori finder du følgende kategorier:

  • Gnaver
  • Får
  • Kvæg, herunder geder
  • Gris
  • Fisk og padder
  • Egern, pindsvin, vildt m.m. 

Gnaver

Under denne kategori finder du et stort udvalg af foder og tilbehør til dine kaniner og gnavere. Du finder flere varianter hø, strøelse og godbidder til dit kæledyr, og så finder du et godt udvalg af kvalitetsfoder til både kaniner, marsvin, hamster og andre gnavere. 

Får

Hos Miljøfoder har vi et bredt udvalg af foder, mineraler og udstyr til hold af får. Du finder både de mineraler som er vigtige i sommerperioden og den uldsaks du lige står og mangler. Faktisk har vi alt hvad du behøver for at holde får. 

Kvæg

I denne kategori finder du alt hvad du skal bruge til dine kvæg og herunder geder - lige fra mælkeerstatning til kalve og kid, til forskellige slags korn og færdige foderblandinger. Desuden finder du også pattesalve og andre gode ting du kan få brug for når du har køer og kalve. 

Gris

Her finder du et bredt udvalg af foder til slagtesvin, smågrise eller din kælegris. Vi vægter kvalitet højt og det afspejler sig vores udvalg af foder. Desuden finder du også et udvalg af tilbehør som fx varmelamper, og sårspray. 

Fisk og padder

Har du fisk eller skildpadder, så skal du huske at fodre dem korrekt. Dette kan vi være behjælpelige med. 
Se vores udvalg af foder til både fisk, planteædere og kødædere i denne kategori. 

Egern, pindsvin, vildt mm.

Hos Miljøfoder elsker vi alle dyr, også de lidt mere sky dyr som fx egern og pindsvin. Her finder du et udvalg af foder, nødder og andet godt til de vilde dyr i haven og til vildtet. Derudover finder du også en række tilbehør du kan bruge til at tiltrække de små egern eller pindsvin i din have. Se det hele under denne kategori. 

;