Ridejakker og veste

Ridejakker hos Miljøfoder

Hos Miljøfoder har vi altid et udvalg af kvalitets ridejakker i butikkerne og her på shoppen. Jakkerne er super stilet og moderne, og kan sagtens benyttes uden for stalden.
Vi har ridejakker både til børn og voksne. Vores Børneridejakker finder du her, sammen med alt børneridetøj. Vores ridejakker til voksne passer både til stor og små, med en størrelsesskala lige fra str. XX-Small til str. XX-Large

Ridejakker i høj kvalitet

Vi forhandler kun kvalitetsjakker. Du finder jakker fra følgende mærker; Catago, Equipage, HorseGuard, Horka og Covalliero. Selv om kvaliteten er i top, behøver du ikke få sved på panden, når du svinger dankortet. Vi har yderst fordelagtige priser. Med en kvalitetsjakke behøver du heller ikke tænke på at skifte jakken ud lige foreløbig.

Søger du et par nye ridebukser, en bluse eller måske et par nye støvler til at matche din flotte nye ridejakke, så klik her se vores udvalg af ridetøj.

Udvalg af ridejakker

Vi gør os umage med at vælge de jakker og veste vi får hjem, så der er noget til enhver smag og pengepung. Vi køber de nyeste kollektioner hjem, så vores sortiment hele tiden skifter og byder på det sidst nye.
Søger du en stævnejakke, finder du dem under vores kategori for stævnetøj her.

Hvorfor skal du benytte en ridejakke frem for en alm. jakke

Når du rider er det vigtigt at tænke på din sikkerhed. Du kan sagtens ride i din alm. jakke, men den er ikke designet til det, hvilket kan give nogle problematikker. Din jakke er eks. lidt for lang, så du får sat dig på den, eks. når du laver letridning. Så er du ved at kvæle dig selv hver gang du sætter dig. Dette er både ubehageligt og tager fokus fra ridningen. Du kan også komme til at hænge fast med hætten i en gren når du er på tur, her er ridejakkerne designet til hatten er aftagelig, og derfor nem at rykke af, så du ikke bliver kvalt. Ridning er en hård sport, og det er ikke kun hesten som arbejder. Du kan derfor let komme til at svede. Her er det givet godt ud med en åndbar jakke, så din krop kan ånde, og komme af med noget varme.

;