Crocktail kattefoder

Crocktail Kattefoder fra Miljøfoder

Crocktail kattefoder er en del af Pro-Nutrion, som er en fabrik i Bretagne i Frankrig. Alt foder fra Pro-Nutrion udvikles og produceres primært af lokale råvarer. Det giver en stabil og virkelig god kvalitet fra batch til batch, og er din garanti for højkvalitetsfoder. Desuden er fabrikken ISO-certificeret, det betyder bl.a. kvalitetsstyring, egen- og uvildigkontrol minimum én gang om året af foderet og procedurer omkring produktionen.

 

Valg af råvarer til Crocktail kattefoder:

Eksperterne bag Pro-Nutrion fortæller at alle råvarer nøje udvælges med de strengeste krav til oprindelse og kvalitet. Det betyder de vægter det højt at råvarerne kommer fra lokale egne, for at sikre kvalitet og høj dyrevelfærd, samt medvirke til reducering af CO2. Derfor kommer de animalske proteiner hovedsageligt fra dyr som er opdrættet i Frankrig (Svin, lam, kylling, and og kalkun.) Alle råvarer tjekkes kvalitetsmæssigt i form af ernæringsmæssige egenskaber, fordøjelighed, aminosyreprofil, smag, duft osv. Det betyder for dit kæledyr at råvarerne tilgodeser kæledyrets behov i de forskellige livsstadier. Hvert animalsk protein gennemgår også en pepsin- og fordøjelighedstest og fordøjeligheden af proteinerne er mindst 85%. Derudover kontrolleres indholdet af lysin og methionin nøje – de er essentielle aminosyrer.

 

Hvorfor vælge Crocktail Kattefoder?

Vælger du at foder din kat(e) med Crocktail kattefoder, kan du forvente et foder ud over det sædvanlige. Foderet at baseret på fordøjelige animalske proteiner af højeste kvalitet, samt en grøntsags- og frugtblanding. Grøntsager og frugter er fyldt med naturlige vitaminer, antioxidanter, fibre og andre vigtige næringsstoffer. Fibrene er nøje udvalgt og afstemt i forhold til din kats livsstadie og mængden af fordøjelige og ufordøjelige fibre. Dette er bl.a. med til at give din kat en smuk og plank pels, optimal vægt, et stærk immunforsvar. Desuden finder du i foderet fordøjelige fibre som pektin (far æblefibre) som spiller en nøglerolle i fordøjelseskomforten, kombineret med FOS. FOS står for fructooligosakkarider, som er præbiotika. Præbiotika fungerer som madpakke for bakterierne, og bidrager med at skabe et så godt miljø som muligt for de gavnlige bakterier der lever i tarmen. Dette giver en sund fordøjelse, men også et stærkt immunforsvar.

Gennem en unik og innovativ kold blandingsproces beskyttes vitaminerne mod faktorer, der kan påvirke holdbarheden. Deres ernæringsmæssige egenskaber bevares, hvilket giver Crocktail optimal effektivitet i lang tid.

Specielt for foder fra ”Pro-Nutrition” er også ”Marine Active Benefit”. Det er et ekstrakt af fisk (fra den enzymatiske hydrolyse af dele af fisk fra Gadidae-familien) der er rig på biopeptider, flerumættede fedtsyrer og naturlige antioxidanter. Dette fiskeekstrakt er en eksklusivitet kun anvendt af Pro-Nutrition som giver katten en sund og skinnende pels.

 

Søger du noget andet, så kan du se alt vores kattefoder her. 

Velegnet til kræsne katte

Crocktail kattefoder, kan fodre selv den mest kræsne kat. Yderst på foderpillerne er der en coating med andefedt, som giver en rigtig god duft og gør foderet ekstremt velsmagende. Foderet er kendt for at foder selv de mest kræsne katte. Derfor lover producenten også smagsgaranti på produktet, så skulle din kat sige nej tak til foderet. Så tøv ikke med at kontakte os, er der mere end 90 % tilbage i sækken, tager vi sækken retur. (Obs, du skal selv dække returfragten)

Velegnet til neutraliseret katte

Katte har ikke særlig godt af et for højt saltindhold i deres foder, da det belaster nyrerne. Derfor finder du i Crocktail kattefoder, et velafstemt og lavt indhold af salt. Dette begrænser overbelastning af nyrerne samt bidrager til opretholdelse af den optimale pH-værdi i urinen, for at reducere risikoen for urinvejsproblemer.

Problemer med allergi?

Har din kat problemer med allergi, findes der produkter i Pro-Nutrion serieng som er specielt udviklet til katte med foderintolerancer. Du kan med stor fordel forebygge allergi, ved at benytte dig af højkvalitetsfoder. I Crocktail kattefoder benyttes der oftest flere forskellige proteinkilder i form af både kød og fisk. Det er fordi producenten mener at det giver en god synergi og mindre risiko for allergiske udfordringer.

Træt af hårbolde?

Katte er meget renlige dyr, som bruger en del tid på pelspleje, i form af at slikke sig selv. Det kan desværre give en del problematikker med hårbolde. I Crocktail kattefoder finder du en kombination mellem maltet hvede og planteekstrakter – og et passen råfiberniveau begrænser hårbolde.

 

;