Volierenet

 

Hos Miljøfoder har vi et stort udvalg inden for hegnsmateriale hvad end du skal holde dyr inde på deres mark, eller holde dem ude af urtehaven. Vi har gjort det overskueligt ved at dele hegnet op i kategorier, så du ikke skal bladre igennem flere sider for at finde lige det du står og mangler.

Du finder følgende hegnsmateriale:

Elhegn og batterier til de dyr du har brug for, at holde inde med et strømførende hegn.

Hegnstråd bånd og reb, her finder du forskellige hegnstråd, både galvaniseret, bånd og reb.

Havehegn, vi fører havehegn med forskellige maskestørrelser og 2 varianter, vælg mellem den galvaniseret og den grønne som falder i et med haven.

Hønsetråd og dyrehegn er alle de specifikke hegn til dine dyr.

Volierenet til indhegning af mindre dyr og fugle.

Hegnspæle indeholder både hegnspæle i træ, plast og de populære tentorpæle.

Diverse hegnsartikler, her finder du alt du skal bruge til dit hegn, lige fra skiltning, til trådstrammer og ledhåndtag.

Volierenet

Hos Miljøfoder forhandler vi volierenet i højeste kvalitet, som sikrer dig et vedligeholdelsesfrit produkt, som holder i meget lang tid. Volierenet er bred i sin anvendelsesform, da det kan benyttes til mange ting. Oftest bruges det til indhegning af mindre dyr og volierebygninger til fugle mm. Det kan også benyttes til afskærmning af træer og planter. Foruden at holde dyr inde, kan det også holde dyr ude da volierenet er noget af det hegn med de tætteste masker. Du kan f.eks. hjælpe dine små træer godt på vej, og undgå rådyr og lignende dyr spiser det. Er du i gang med ventilation eller indsugninger, kan du benytte volieretråd til sikring herfor, for at undgå skadedyrs problemer.

Montering  

Har du bare lidt håndværker snilde, er volierent et super let ”gør det selv projekt.”

Ved anvendelse til volierebygning: Nettet monteres på eksempelvis træskellet. Monter med vores alu/zink kramper. Der kan også ssammenbindes (forlænges) eller tilbindes et stålskellet med varmforzinket blød jerntråd på mindst Ø 1,10 mm.

Størrelser

Vi forhandler volieretråd i 4 forskellige tråd tykkelser: 0,9 mm, 1,2 mm, 1,4 mm og 1,6 mm. Prisen stiger i takt med tykkelsen på tråden, så det kan godt betale sig, at sætte sig godt ind i, hvad hegnet skal holde inde/ude, for at spare i pengepungen i sidste ende. Vælger du en for tynd trådtykkelse og skal investere forfra, var det jo givet bedre ud at køber den kraftige fra start.  

Foruden trådtykkelsen, vælges der også maskestørrelse. Maskestørrelsen fortæller hvor små huller der er i nettet. Ryom Volierenet angiver maskestørrelse i tommer, hvor du kan vælge mellem ½ x ½ tommer og en ½ x 1 tommer maskestørrelse. Ved vores EU volieretråd, angives maskestørrelsen i millimeter, hvor du kan vælge mellem 16 x 16 mm, 19 x 19 mm og 25 x 25 mm.

Længde på ruller med volierenet

EU volieretråd kommer i ruller a 25 meter. De er lette at klippe af, hvis du skal bruge mindre stykker, men står du i den situation at du skal bruge et længere stykke, kan du også nemt samle 2 volieretråd med vores ringclips. På den måde kan du nemt forlænge tråden, og behøver ikke at lade dig begrænse af rullestørrelsen.

Ryom volieretråd kommer i 3 forskellige størrelser ruller, 5 meter, 10 meter og 25 meter. Vi gør opmærksom på det kun er maskestørrelse ½ x 1 tommer, som kommer i 5 meter rulle.

Tilbehør til volierenet

I vores sortiment finder du også ringclips samt ringclipstang, så du kan forlænge dit volieretråd. Under diverse egnsartikler ligger alle alu/zink kramper, som du skal bruge for at slå volieretråden fast på din træramme eller andet.

Køb volieretråd hos Miljøfoder, når du vil have et topkvalitets materiale, til billige penge.

;