Fiske- og paddefoder

Foder til dine fisk og padder

Hos Miljøfoder finder du et udvalg af foder til dine tropiske prydfisk og din eksotiske land- eller vandskildpadde. 
Er du fx så heldig at have et akvarie med smukke fisk som Rosentetra, Kobbertetra eller Perleguramier, så har vi et foder som passer til netop disse behov. 
Måske har du et akvarie hvor der udelukkende går flotte, elegante Slørhaler og Guldfisk i røde og orange farver, så har vi et foder som ikke bare opfylder alle fiskenes behov, det forstærker også fiskenes farve betydeligt. 

Har du ikke fisk, men padder i hjemmet kan vi også hjælpe dig med foder til disse. Der er forskel på hvilket foder dine skildpadder skal have, det kommer nemlig an på om de er planteædere eller kødædere, og her hos finder du foder til begge typer. 

Fiskefoder

Det er vigtigt at du fodre dine fisk ud fra hvilken art det er og hvor de i naturen ville finde deres føde. Nogle fisk lever primært af de smådyr de kan finde på bunden mens andre fisk gerne søger efter føde som fx alger i overfladen. 
Hvis du har orange, gule eller røde fisk kan du fodre med et foder som ikke kun dækker de er næringsmæssige behov, men som også forstærker fiskenes farver med naturlige farvestoffer.

Foder til dine fisk og padder

Der er stor forskel på skildpadder, og på den måde du skal holde dem og fodre dem. Landskildpadder er planteædere og kræver foder som er specielt fremstillet til dem. Vandskildpadder er altædende og vil gerne både æde grønsager, planter, frugt, insekter og orme.  

;