Vi søger en praktikant indenfor kommunikation/ markedsføring eller lignende

Hvordan er livet som medarbejder hos miljøfoder?

Som du måske allerede har læst på vores om os faneblad, så er vi en familieejet virksomhed, og selvom medarbejder staben har spredt sig ud over familiære grænser så er alle medarbejder en del af Miljøfoder familien, og vi behandler hinanden derefter. Det betyder, at vi hjælper hinanden hvor vi kan, arbejdstonen er nede på jorden, og alles meninger og ideer er velkomne uanset om man er elev eller medejer!

Den gode stemning vi har, medarbejdere imellem, smitter ofte af på kunder og gæster i butikkerne, så de altid kan føle sig mødt, hvor de er. Det betyder også at det kan anses som en 'oplevelse' at være i butikken.

Vi vægter kundeservice højt, og tager hånd om hver eneste kunde, uanset om det er Erna som har købt en pose ærtefrø, eller Niels som har købt flere paller med sphagnum.

Hvis du kan se dig selv i en virksomhed, hvor en kollega er en ven, og selvom der er travlt også er tid til en krammer og et godt råd. Hvor vi fejrer hinandens succes og arbejder med et fælles mål for øje, uanset afdeling. Så vil jeg anbefale dig at holde øje her.
Hvem ved, måske er det lige om lidt DIG vi mangler vores team!

;