Fri fragt ved køb for 499 kr.

FRI FRAGT VEJLEDNING

Vi ønsker at yde vores kunder den bedste service! 

Derfor tilbyder vi fri fragt ved køb for 499,00 kr. når pakken ikke overstiger 20 kg. og der leveres med GLS Shop Delivery.

Vi kan desværre ikke tilbyde fri fragt på ordre der overstiger 20 kg. - De 20 kg. skal være inkl. emballage, og systemet fortæller dig om du er over eller under de omtalte 20 kg. med den fragtmulighed vi kan tilbyde. 

Ved bestilling af ordre på mellem 20 og 30 kg. har du mulighed for at få leveret med GLS hjem til din adresse, mod betaling af fragt. 

Udover vægtgrænser, så har GLS også sat et maksimum på størrelsen af pakkerne de leverer. Pakker må maks. være 200 cm på længste side og maks. 300 cm i længde + omkreds. Altså vil der være nogle ordrer som er under 20 kg. men som på grund af deres størrelse vil skulle fragtes med fragtmand.

Ved køb af ordre over 30 kg. kan vi kun tilbyde levering med Danske Fragtmænd på hele paller. Danske fragtmænd koster godt 500 kr. at få til at levere en palle, da der er miljøtillæg og tillæg for privat udkørsel. Som sagt ønsker vi er yde den bedste service for vores kunder, og vi dækker derfor noget af din pallefragt. Fragten du oplever i din indkøbskurv, er derfor den resterende del af fragten, som du skal dække. 

Vi håber på jeres forståelse herfor. Vi har mange tunge varer og ved det er til stor ulejlighed at skulle betale mange penge for fragt. Vi anbefaler du fylder din palle godt op, eller deler med naboen, staldveninderne eller andre i dit nærområde, så i kan dele fragten. 

Som udgangspunkt sender vi kun varer til Danmark, og ikke Færøerne og Grønland. Men hvis du bor på Færøerne eller i Grønland, og brændende ønsker at bestille nogle varer fra vores butik, så kontakt os på mail: salgikast@miljoefoder.dk med din forespørgsel. I nogle tilfælde kan vi sende din pakke, såfremt du selv betaler fragten.

Med ønsket om en rigtig god dag. 

Personalet hos Miljøfoder. 

;