Seng og spiseplads

Sovepladsen

Din kat elsker at sove et varmt og hyggeligt sted, og gerne et lidt mørkt hule-agtigt sted. Måske har du også lagt mærke til at den gerne sover tungt og godt på steder som fx vindueskarmen, sofaen eller midt på gulvet, hvis der altså er direkte sol, katte elsker nemlig varme og de vil altid søge varme steder hen når de skal tage sig en lur. Oprindeligt er katte ørkendyr, og de skiftene temperaturer og årstiden spiller ind når din kat skal vælge sit favoritsovested. Det betyder at hvis din kat ikke længere sover i den varme mørke hule oppe under loftet lige ved brændeovnen, så er det ikke fordi den ikke gider, men simpelthen fordi temperaturen stiger og der er andre steder som er mere attraktive for den nu. 

Her finder du et stort udvalg af senge og sengepladser til din kat. Er du i tvivl om noget? vi står altid klar til at hjælpe dig. 

Spisepladsen

Hvad er egentligt en god foderskål og vandskål til din kat? Kan man ikke bare bruge en hvilken som helst skål? 
En god vandskål til din kat er en skål som ikke er for byd, og som ikke er for lille, katte kan nemlig bedst lide at have tørre knurhår. En oval skål med lave kanter er det  perfekte valg af vandskål til din kat. Når du vælger foderskål er det mindre vigtigt om kanterne er høje, og om den er lille, du skal bare være opmærksom på at din kat ikke spiser hvor den støder på med knurhårene, hvilket er årsag til at din kat ofte ikke spiser det foder som er i kanten af foderskålen.  

Hos Miljøfoder finder du et velassorteret udvalg af skåle til din kat. 

;