Trøjer og T-shirts

Ridetrøjer

Hos Miljøfoder har vi et spændende udvalg af kvalitets ridebluser til gode priser. Bluserne er stilet, og kan bestemt også benyttes uden for stalden.

I vores sortiment af ridetrøjer, finder du størrelser til både små og store, størrelsesskalaen går helt fra str. XX-Small til str. XX-Large. Vi har noget for enhver smag, med trøjer og T-shirt fra følgende mærker: Horka, Covalliero, Catago og Equipage.

Mange af vores trøjer og T-shirts kommer i forskellige farver, du kan se alle farverne vi forhandler en bluse i, når du trykker ind på varen.

Udvalg

Vi gør os umage med at vælge de trøjer og T-shirt vi får hjem, så der er noget til enhver smag og pengepung. Vi køber de nyeste kollektioner hjem, så vores sortiment hele tiden skifter og byder på det sidst nye. Du finder både ride t-shirt, ride poloer, Ride bluser og ridetrøjer her hos os.  

Som sagt forhandler vi noget for enhver smag, du finder derfor mange forskellige farver, varianter og designs, så enhver ryttertype kan finde den helt perfekte ridebluse, trøje eller t shirt til enhver begivenhed på vores webshop. Du finder overdele både til hverdag og stævne, som er klassiske, tidsløse og moderne på samme tid. Hos os finder du let en ridebluse som passer til dine ridebukser eller ridejakke.

Ride T-shirt og poloer

Vores sortiment af T-shirt og poloer er højkvalitet, i smarte design. De er svedtransporterende, så du kan holde dig tør og varm ind mod huden. De fleste af bluserne, kan også benyttes i stævneøjemed.

Hvorfor vælge at købe ridetrøjer og T-shirts frem for alm. bluser?

Både ved ridning og staldarbejde, betyder din bevægelsesfrihed meget. Det er derfor relevant at vælge tøj som sidder komfortabelt, med elastik, så det er let at bevæge sig i. Desuden er det relevant at vælge noget kropsnært, det gør eksempelvis at din ridelære nemmere kan se din opstilling, og hvordan du indvirker på din hest når du rider i undervisningssituationer. Under ridning og ved staldarbejde, kan du let komme til at svede - som ved alt andet sport. Ridetrøjer og T-shirt tager højde for dette, og er derfor oftest svedtransporterende, så du kan holde dig tør og varm.

 

Skal du have et par bukser, en jakke eller andet til at matche din nye ridetrøje, så finder du alt vores ridetøj her.

;