Til plæne og mark

Til plæne og Mark

Hos Miljøfoder forhandler vi et bredt udvalg af plæne og mark produkter, Du finder alt til din græsplæne, bede og mark i denne kategori. Vi har bl.a. er bredt udvalg af gødning, jordforbedringsprodukter, jord, muld og sphagnum. Du finder også her et kæmpe udvalg af havefrø fra Hornum samt græs og markfør fra DSV Frø.

Kategorien byder på 4 underkategorier bestående af:

 

Græs og Markfrø

Alle græs og markfrø, er fra DSV Frø, som er en af Europas førende specialister inden for forædling og produktion af græs, kløver, raps, efterafgrøder og korn. De har forædlet, produceret og solgt kvalitetsfrø i Danmark siden 1921.

Vi forhandler et bredt sortiment fra DSV. Du finder kløver og græsfrø til landbruget, frøblandinger til heste, kvæg og får, frøblandinger til vildtpleje og smukke blomsterblandinger til nytteinsekter, dækafgrøder, efterafgrøder samt grøntfoderplanter.

 

Gødning

Gødningen kommer i mange former, her kan nævnes flydende gødning og pelleteret gødning. Hos os finder du gødning mad mange forskellge sammensætninger af forskelligt næringsstofindhold, så de er tilpasset de arealer eller planter du ønsker at gøde. Her kan ex. nævnes rhododendrongødning, som passer til de fleste surbundsplanter, rosengødning, citrusgødning, orkidégødning og tomatgødning. Er du mere til gødning der kan gøre nytte alle steder, forhandler vi også allround gødning, i flere former.

Under vores gødning finder du både Kunstgødning og organisk gødning samt viden om brug af gødning, og hvordan du vælger den rette gødning til lige dit og din haves behov.

 

Jord og Sphagnum

Jorden sammensætning varier meget, og de forskellige arter og sorter af planter, har forskellige behov. Derfor er det vigtigt at tilpasse sin jord til de planter man ønsker. Derfor har vi hos Miljøfoder valgt jord og sphagnum fra en førende leverandør inden for disse produkter, hvilket sikrer dig, jord, sphagnum og flis i den bedste kvalitet, men den samme sammensætning hver gang. For at finde den mest velegnet jord til din have og dine planter, er det en god ide at sætte sig ind i hvad du i forvejen har i dine bede, hvordan jordkvaliteten er, så du kan optimere den, efter de planter der skal trives der.

 

Havefrø og tilbehør

Under denne kategori finder du Ukrudtsdug og fiberdug, 100 % naturlig opbindingstråd i hamp, kartoffelpotte og et hav af forskellige frø. Alt fra Krydderurter, grøntsager og blomster til den økologiske dyrkning og de frø der jordforbedre hen over efteråret, så din urtehave og blomsterbede, er klar igen til næste forår. Alle vores havefrø kommer fra Hornum Frø, som er en spændende og alsidig serie med frø. Frøene er udvalgt ud fra meget strenge kvalitetskrav, hvilket er din sikkerhed for gode vækstfulde frø. Ud over kvaliteten er i top, er det også de mest innovative og nyskabende koncepter som Hornum forhandler.

 

;