Insekt- og sneglebekæmpelse

Bekæmpelse af snegle i haven

Er din have også fuld af dræbersnegle, som rydder din urtehave før du selv kan nå det, og gør livet surt for dine prydplanter? En snegl producerer ca. 500 æg på en sæson, og de nye snegle er formeringsdygtige allerede efter 6-8 uger, hvilket er årsagen til at du ser så mange snegle i din have.

Bekæmp effektivt sneglene i din have med: Sluxx HP eller Ferramol

Sluxx HP er et sneglemiddel til professionel brug i bla. landbrug og gartnerier. Produktet er fremstillet som små granuleret perler som sneglene skal spise. Når sneglen har indtaget sneglemidlet, indtræder virkningen hurtigt og sneglen vil søge under jorden hvor den vil dø. Granulaterne er blå, så du nemt kan følge med i hvor mange sneglene har spist. Sneglemidlet bekæmper alle snegle, og det er især Agersneglen og dræbersneglen som gør stor skade på afgrøder og blomster.
Ferramol er et sneglemiddel som må benyttes i økologiske haver. Midlet gør ikke skade på andre dyr heller ikke selv om de spiser en snegl som er død af ferramol. Produktet består bl.a. af hvedemel som tiltrækker sneglene. Granulaterne er blå, så du kan holde øje med hvor mange som bliver spist. Produktet er regnfast i op til 6 uger, og sneglene dør under jorden.

Stort udvalg af bekæmpelse og lokkemidler

Er din urtehave også ved at blive spist op af snegle, insekter, orme mm. Så kan det blive nødvendigt at benytte sig af bekæmpelsesmidler, hvis du også selv vil nyde din have og urtehave.
Hos Miljøfoder har vi et stort udvalg inden for bekæmpelsesmidler, lokke- og afskrækkelsesmidler mod insekter og snegle. Biodiversitet i din have er en forudsætning for en smuk og velfungerende have. Insekterne i din have er en del af økosystemet og det er derfor vigtigt at have områder hvor insekterne kan være. Men uønskede, skadelige insekter som underminere din urtehave, dine bede og din indkørsel samt ødelægger træværk mm. er ikke til at leve med.
Hos Miljøfoder kan vi hjælpe med alt lige fra æbleviklerfælder, insektbekæmpelse i drivhuset og køkkenhaven til fluesmækkere og melmøl-fælder. Vores sortiment byder også på effektiv myrebekæmpelse, hvor du eks. kan vande et helt myrerbo, når de har bosat sig lige op ad dit hus, og derfor kommer ind, eller andre uhensigtsmæssige steder.

Skadedyr i huset

Er du så uheldig at uønskede insekter også besøger dig inde i dit hus? Det kan f.eks. være du har fået sølvfisk på badeværelset, edderkopper i soveværelset, myrer i køkkenet, bladlus i planterne eller møl i klædeskabet.
Vi kan hjælpe dig af med det hele, nemt og effektivt. Er du ikke til bekæmpelsesmidler i dit hjem, kan du forsøge at forebygge problemet med en ultralydsskræmmer, som holder uønsket kryb og kravl ude af huset. Bor du på landet, kender du til problematikken med mange fluer, både i staldbygninger og inde i huset. Vi kan her byde på elektriske insektdræber i forskellige størrelser. Alm. fluesmækker samt en elektisk fluesmækker. Flue fælder i form af tape og giftigt tape til vinduet. Vores sortiment indeholder også den kendte Trinol 810, som er en enormt effektiv makker i krigen mod uønsket insekter.

Biodiversitet vs. Bekæmpelsesmidler

Hvad er det nu biodiversitet er? Ifølge FN, definerer de biodiversitet som: ”Mangfoldigheden af levende organismer i alle miljøer, både på land og i vand, samt de økologiske samspil, som organismerne indgår i. Biodiversitet omfatter såvel variationen indenfor og mellem arterne som mangfoldigheden af økosystemer.
At benytte sig af bekæmpelsesmidler i sin have og i sit hjem, er det så skadeligt for biodiversiteten? Både ja og nej. Ifølge miljøstyrelsen består Biodiversitet af den mangfoldighed af økosystemer, arter og gener, der omgiver os. Disse 3 elementer bidrager til at give os fødevarer og medicin samt ren luft og vand. Desuden kan biodiversiteten bl.a. hjælpe med at modvirke skadedyr.
I vores sortiment har vi bl.a. produkter fra ECOstyle. ECOstyle går ind for bæredygtige løsninger, som enten forebygger, skræmmer eller fanger, før de bekæmper. Deres bekæmpelsesmidler består af naturlige aktivstoffer eller nematoder. Nematoder er 100 % naturlige. Med et ECOstyle bekæmpelsesmiddel i hånden, er du sikker på, at midlet altid er baseret på naturlige aktivstoffer og hurtigt nedbrudt. Alle vores bekæmpelsesmidler er godkendt af Miljøstyrelsen og du kan bruge mange af midlerne i den økologiske og spiselige have.

;