Haveredskaber

Haveredskaber

Hvis du holder af din have, og gerne vil den skal tage sig så godt ud, som muligt, er haveredskaber en nødvendighed. Vi har her hos Miljøfoder samlet alle de haveredskaber du har brug for. Vores udvalg af arbejdsredskaber til din have er stor, og spænder bredt. Du finder alt lige fra Havekære/Trillebøre, til såredskaber, skovle, spader, hakker, river og meget meget mere. Vi har haveredskaber til store og til små, da vores sortiment varierer i længden på skaftet, og også indeholder haveredskaber og trillebøre til børn, så de kan hygge sig og lege havearbejdet ind, fra barns ben.

Spader, skovle og meget mere

Vi har et bredt udvalg af spader og skovle. Når du er haveejer er dette et umuligt arbejdsredskab at undvære. Nødvendigheden af en skovl eller spade kan ikke undervurderes, når du skal grave og flytte jord i din have. Vi anbefaler at vælge en god og solid skovl og spade. Der findes et hav af skovle til specifikke formål. Du finder mere viden om det enkelte produkt, når du går ind på dem. Vælg den skovl som passer bedst ind i dit arbejde med haven, så slipper du for at have 10 forskellige skovle stående.

Anlæg haven med haveredskaber fra Miljøfoder

Hos Miljøfoder har vi et stort udvalg af haveredskaber, i forskelligt materiale, som gør det muligt for dig at anlægge din have, med lige netop det redskab, som bedst løser din arbejdsopgave.
Kom godt i gang med at anlægge have, med haveredskaber fra Miljøfoder. Hvordan starter man med at anlægge sin have? Vi anbefaler at starte med oprydning og ukrudtsbekæmpelse. Ukrudt kan bekæmpes på mange måder, hvis du har brug for at nedvisne en del ukrudt, og komme godt i bund, kan vi anbefale ukrudtsmiddel. Med Ukrudtsmiddel, kan du nedvisne større arealer eller bare nedvisende ukrudtet mellem fliser mm. Step 2 i anlægning af have, er planlægning. Her kan du med fordel spørger dig selv; Hvad vil jeg gerne opnå med min have, hvor meget tid har jeg til at vedligeholde haven, og hvilke færdigheder har jeg? En blomsterhave kræver f.eks. mindre pasning end en køkkenhave. Prydplanter er også mere modstandsdygtige, i tilfælde af fejl i pasning og pleje af dem.
step 3 Lav en tidsplan for pasning og pleje af din have. Eks. Forår: Tilskæring af buske, såning og plantning, sommer: plantning og høst, Efterår: Tilskæring af træer, anlægning af bed eller kompostering. Brug gerne vinteren til at planlægge din have, så kan du også handle haveredskaber i god tid, så du er sikker på at have grejet i orden.
Det leder os hen til step 4, kunsten at have det korrekte udstyr til haven. Først og fremmest er det uundværligt med et par gode arbejdshandsker, som passer godt på dine hænder. Herefter et par gode arbejdssko, så du passer godt på dine fødder, og kan holde dem tørre selv i vådt vejr. Herefter kommer redskaberne til din have, alt efter hvilken have du har, kan vi anbefale du som standard har: Skovl, spade, rive, hakke, havesaks, beskæringssaks, havekærre og evt. plæneklipper og hækklipper. Herudover skal du vælge dine haveredskaber, ud fra dine bede og beplantning.
Ved nybeplantning er det meget vigtigt at holde de nye planter med gødning, vand og godt muldjord. Ved at handle hos Miljøfoder, kan du samle hele din handel et sted. Det sparer både fragt og tid. Vi har hos Miljøfoder et stort udvalg af Vandslanger og tilbehør, til vanding af din have. Du finder også et stort udvalg af gødning, samt jord og sphagnum. Så er du sikker på dine planter har alle de næringsstoffer de skal bruge, for at komme godt fra start.

Kvalitets haveredskaber

Haveredskaber skal kunne holde til at blive brugt igen og igen. Derfor ligger vi stor vægt på, at vores sortiment af haveredskaber består af høj kvalitet. De fleste af de haveredskaber du finder hos os, kommer fra Ryom og fiskars. Ryom er kendt for sit store og brede varesortiment af yderst holdbar produkter. Skafterne er typisk lavet i asketræ, hvilket regnes for den højeste kvalitet, når det kommer til skafter, da ask er et utroligt stærkt produkt. Hovederne er hovedsageligt lavet i hærdet stål, for maksimal holdbarhed. Vi forhandler også flere af Fiskars haveredskaber. Fiskars levere en bred vifte af kvalitetsprodukter til enhver opgave i hverdagen. Asketræet til skafterne bliver specielt udvalgt, for at sikre top kvalitet. Desuden er skafterne facondrejede – og sammen med lakeringen, giver det er behageligt greb. Alle redskabshoveder fra fiskars er i hærdet kvalitetsstål.

Sortiment af haveredskaber

Hos os finder du, have- og staldkærre, trillebøre, reservedele til havekærre, såmaskiner, spader, skovle, pælespade, planteskovle, korn- og sneskovle, forskellige grebe, hakkejern, skuffejern, flisebørste, kultivatorer, river heriblandt også løvriver, koste og børster, børneredskaber til haven, regnmåler, gummihammer, le og tilbehør til le, Båndstrammer, presenning, arbejdslygter og opbindingsrem til træer mm. Kort sagt, vi har alt til din have.

;